Pekin Xianghe Mobilya Festivali Başladı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Pekin Xianghe Mobilya Festivali Başladı

28-04-2014
Pekin Xianghe Mobilya Festivali Başladı
Çin'in başkenti Pekin yakınlarındaki HeiBei eyaletinin Xianghe mobilya kentinde her yıl gerçekleştirilen ve bir milyon mobilya üretici ve perakendecisinin katıldığı mobilya festivali başladı. .

Uluslararası protokolünün VIP konukları arasında Türkiye'yi temsilen Uluslararası Mobilya Yayınvlcıları Birliği IAFP'nin ikinci başkanlığını yapmakta olan Ekin Yayın Grubu'nun da bulunduğu etkinliğe diplomatik temsilciler, hükümet temsilcileri ve yerel yöneticiler, Çin Ulusal Mobilyacılar Birligi CNFA yöneticileri, sektörel dernek başkanları ile yerli ve yabancı basın mensupları katılıyor.

Dört gün boyunca açılışlar, paneller, sunumlar, sergiler, fabrika ve perakende merkezleri gezileri ile sürecek etkinlik süresince Çin mobilya sektörü ve özellikle perakende pazarının geldiği boyutlar gözler önüne serilecek.
yazar

E-bülten için e-posta bırak