Nurus Passenger Terminal Expo 2014te Yeni Terminal Çözümlerini Sergiledi

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Nurus Passenger Terminal Expo 2014te Yeni Terminal Çözümlerini Sergiledi

09-04-2014
Nurus Passenger Terminal Expo 2014te Yeni Terminal Çözümlerini Sergiledi
Kullanıcı odaklı yenilikçi ürünleri ile uluslararası arenada takip edilen marka Nurus, bu yıl 20.si düzenlenen Passenger Terminal Expo 2014 fuarında sergilediği yeni terminal koltukları ve bekleme alanı çözüm mobilyaları ile katılımcıların beğenisini kazandı.

Barcelonada gerçekleşen fuarda, Nurus, en yeni ürünleri Caria ve Penta terminal bekleme koltuklarını sergiledi.Başarısı uluslararası tasarım ödülleri ile tescillenen marka, Nurus Design Lab & Murat-Melkan Tabanlıoğlu tasarımı Carianın yumuşak döşemesi ve eğimli sırt fontuyla kullanıcılarına yolculuk öncesi ergonomik bir dinlenme alanı yaratmakta. Caria, tüm bu özellikleri ile Chicago Athenaeum Mimarlık ve Tasarım Müzesinin 1950 yılından bu yana verdiği Good Design ödülüne layık görüldü.

Markanın bir diğer bekleme koltuğu çözümü, Nurus Design Lab imzası taşıyan Penta ise alüminyum enjeksiyon iskeletiyle güçlü bir yapıya sahip. Penta ve Caria, 3-6 kişi arasında değişen oturma alanlarında renk ve malzeme esnekliğiyle havalimanlarının kurumsal kimliğine uygun bir atmosfer yaratılmasını sağlar.

Nurus, terminal yönetimi, tasarım, güvenlik ve havacılık teknolojileri üzerine dünyanın en önemli uluslararası fuarı olan Passenger Terminal Expoda yeni bağlantılar kurarak, sektörde bilinirliğini kuvvetlendirdi. Kullanıcı odaklı, terminal alanlarında yolcuları önemseyen ürünleriyle katılımcılardan büyük ilgi gördü.
yazar

E-bülten için e-posta bırak