Nesip Uzun, Yıl Sonunda Ankara’da TOBB Merkezinde Yapılan Toplantıya Bir Tebliğ Sundu

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Nesip Uzun, Yıl Sonunda Ankara’da TOBB Merkezinde Yapılan Toplantıya Bir Tebliğ Sundu

11-02-2013
Nesip Uzun, Yıl Sonunda Ankara’da TOBB Merkezinde Yapılan Toplantıya Bir Tebliğ Sundu
VI. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurasında Sektörel Yayıncıları Temsil Ettik

VI. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası Ankara'da toplandı

TOBB'ne üye 61 sektör meclisinin sorunlarının masaya yatırıldığı VI. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun evsahipliğinde, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın Başkanlığında, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Türkiye Sektör Meclislerinin başkan, başkan yardımcıları ve üyeleri ile kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey temsilcilerinin katılımıyla, TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirildi.

TOBB Bünyesindeki Tüm Meclis Başkanları Birer Sunum Gerçekleştirdi

Söz konusu Şura’da TOBB bünyesindeki tüm meclislerin başkanları sektörlerinin öncelikli sorunları hakkında sunumlar gerçekleştirdi. Ayrıca Meclisler tarafından hazırlanan ve beş sorunu içeren raporlar kitaplaştırılarak hem katılımcılarla hem de ilgili kamu kurumları ile paylaşıldı. Bu raporlar, Şura sonrası tasnif edilerek, ilgili Bakanlıklara da ulaştırıldı.

SEYAD Başkanı Nesip Uzun da, Sektörel Yayıncılık ile İlgili Bir Rapor Sundu

Ankara’da gerçekleştirilen ve Seyad Yönetim Kurulu Başkanı Nesip Uzun'un da katıldığı toplantıda, Meclisimiz tarafından hazırlanan rapor  Meclis Başkanımız Sayın Hakan Güldağ tarafından yapılan konuşma bakanlara ve meclis yönetimine sunuldu.

yazar

E-bülten için e-posta bırak