Moskova/Rusya’da 20-24 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşti.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Moskova/Rusya’da 20-24 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşti.

15-02-2024
Moskova/Rusya’da 20-24 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşti.
Moskova/Rusya’da 20-24 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenen "Mebel 2023- 34. Uluslararası Mobilya, Dizayn ve Dekorasyon Fuarı Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği organizasyonunda düzenlenmiş ve Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliklerimizce ortak bir info stantla Mobilya ve yan sanayi sektöründen pekçok firma katılmıştır. katılım sağlanmıştır.

·RusMebel Forumu. Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Rusya Mobilya ve Ağaç İşleme İşletmeleri Birliği temsilcileri ve ilgili sektörlerden uzmanların katılımıyla düzenlenmektedir.

·Mobilya.aksesuar, orman ürünleri ve  İç Tasarım:

·Mebel, Rusya ve Doğu Avrupa'daki en önemli  mobilya fuarı ve ana endüstri etkinliklerinden biridir. . Her sonbahar Expocentre, yeni koleksiyonları ve mobilya modasının en iyi ürünlerini sergilemek

·için önde gelen küresel markaları ve üreticileri, tasarımcıları ve iç mimarları bir araya getiriyor. Fuara katılan herkes iş iletişiminin tadını çıkarmak ve gelişim için yeni fırsatlar bulmak için büyük bu fuara geliyorlar. Fuar, mobilya pazarının en son trendlerini sunuyor ve üreticileri ve distribütörleri müşterilerle bir araya getiriyor. Yatak odaları, yemek odaları, oturma odaları, kreşler ve mutfaklar için çok çeşitli elit ve bütçe mobilyaların yanı sıra kanepeler ve koltuklar, donanımlar, kaplama malzemeleri aksesuarlar ve çeşitli dekor öğeleri içerir.

 exhib@ewt.ru

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak