MOSDER’in yeni başkanı Davut Karaçak oldu

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

MOSDER’in yeni başkanı Davut Karaçak oldu

31-05-2024
MOSDER’in yeni başkanı Davut Karaçak oldu
12. Olağan Genel Kurul toplantısında geçmiş dönem faaliyetlerini masaya yatıran ve gelecek dönem yol haritasını belirleyen MOSDER, yeni yönetim kurulunu da seçti. Derneğin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak oldu. Hedeflerinin Türkiye mobilya sanayisinde saygın bir konuma sahip olan MOSDER’in başarılarını artırarak devam ettirmek olduğunu söyleyen Karaçak, "Derneğimizin artık sektöre öncü ve referans olan faaliyetlerini daha ileri taşıyarak devam ettireceğiz" dedi.

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) 12. Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. MOSDER’in 11. Dönem faaliyetlerinin ele alındığı, 12. Dönem yol haritasının belirlendiği genel kurul toplantısında derneğin yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, MOSDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı’dan devraldı. MOSDER’in yeni Yönetim Kurulu ise Ahmet Güleç, Gökmen Kaya, Mehmet Kunt Kaşıkcıoğlu, Levent Dandik, Mehmet Soyserin ve Mustafa Arslan’dan oluştu.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak