MODEKS 2013 Mobilya ve Dekrasyon Fuarı TÜYAP Tarafından 20 - 24 Şubat 2013 Tarihlerinde Bursa'da Gerçekleştirecek

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

MODEKS 2013 Mobilya ve Dekrasyon Fuarı TÜYAP Tarafından 20 - 24 Şubat 2013 Tarihlerinde Bursa'da Gerçekleştirecek

24-12-2012
MODEKS 2013 Mobilya ve Dekrasyon Fuarı TÜYAP Tarafından 20 - 24 Şubat 2013 Tarihlerinde Bursa'da Gerçekleştirecek
Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 20 - 24 Şubat 2013 Tarihlerinde Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından Düzenlenecek Modeks 2013 Fuarı, 6 Salonda Toplam 45.000 m2 Alanda Lider Mobilya Firmalarını Bir Araya Getiriyor.

Bursa'da 6 salondan oluşan 45.000 m2 lik alanı ile Anadolu'nun en büyük mobilya fuarı olma hedefi ile hazırlanan Modeks 2013, konusunda lider üretici mobilya firmaları ile profesyonel ziyaretçileri aynı çatı altında buluşturacaktır. Ülkemizin mobilya imalatının ve yan sanayisinin merkezi konumunda olan İnegöl firmalarının katılımının yoğunlukta olacağı büyük buluşma, genç nüfusun yoğun olduğu toplumumuzda, çağdaş bir sosyal yaşam için ihtiyaç duyulan yeni, modern ve işlevsel ürün ve çözümlerin ziyaretçilere tek çatı altında sunulacağı bir platform olacaktır.

Ersözlü; "Türk Mobilyası, Modeks 2013 Fuarı ile Tüm Dünyaya Tanıtılacak"

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Sayın İlhan Ersözlü; "Düzenlediği fuarlarla ülke ve bölge ekonomisine büyük ölçüde katkı sağlayan kuruluşumuz Tuyap Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenecek olan Modeks 2013, Bursanın sektör de çok önemli bir yere sahip olmasının verdiği güçle oldukça renkli ve hareketli bir atmosferde gerçekleşecektir. Son dönemde konut yapımının hızlı ve sürekli şekilde artmasıyla inşaat sektöründe yaşanan hareketlilik, özellikle dekorasyon malzemeleri ve projelerine duyulan ihtiyacı doğurmuş, dekorasyonun vazgeçilmezi olan mobilya talebinin de artışına sebep olmuştur. Türk mobilyasının bir dünya markası haline gelmesi ve ihracat rakamlarının hızla artması, söz konusu fuarın Bursa gibi sürekli gelişen ve yenilenen bir şehirde düzenlenmesiyle sektöre büyük bir ivme kazandıracaktır. " dedi.

yazar

E-bülten için e-posta bırak