Sicam’ın 2023 tarihi de belirlendi. 17-20 Ekim 2023

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Sicam’ın 2023 tarihi de belirlendi. 17-20 Ekim 2023

21-10-2022
Sicam’ın 2023 tarihi de belirlendi. 17-20 Ekim 2023
Mobilya yan sanayi 18-21 Ekim tarihlerinde Sicam’da buluştu.

 

İtalya Pordenone’de Bu yıl 13.’si gerçekleşen

  Sicam Uluslararası mobilya Fuarı rekor bir katılımcı ve ziyaretçiyle sona erdi.  

 

SICAM, sürekli artan ziyaretçi sayısıyla uluslararası mobilyanın en nitelikli  profesyonellerini ağırlıyor: Bu yıl gerçekleşen fuarı dünyanın her yerinden 115 farklı ülkeden 8000'den fazla şirket ziyaret etti. Sadece Avrupa genelindeki ana pazarlardan değil, aynı zamanda Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Güney ve Kuzey Amerika gibi ilgi çekici beklentilere sahip bölgelerden de katılım özellikle dikkat çekiciydi.

 Fuarın dört günü boyunca stantlarda çok parlak bir atmosfer vardı, Şirketler ve konuk profesyoneller arasında fikir ve proje alışverişini teşvik etmek için tüm astandlar, sunulan yeni ürünlerle dolduruldu. Son zamanlarda yalnızca çevrimiçi dünyayla sınırlı olan ilişkileri yeniden başlatmak için yeni iş ilişkileri kurma arzusu hat safhadaydı.

      Etkinlikle eş zamanlı olarak, bu yıl Pordenone ve çevresinde çeşitli lokasyonlarda yer bulan “Fuori Salone” geçmişe göre daha da hareketliydi. SICAM Fuara katılan uluslararası bileşen markalarının önemli müşterilerini dostane ama çok verimli bir iş ortamında bir araya getirmek için düzenlediği çeşitli kurumsal konferanslar ve fuar sonrası toplantılarla fuarın başarısını daha da yukarılara taşıdı.

      organizatörler Bu yıl gerçekleşen Sicam fuarı için, “etkinliğimizin bir kez daha çok performanslı olduğunu kanıtladığı için çok mutluyuz. Sicam, bu yıl dünyanın her yerinden birçok yüksek profilli profesyoneli bir araya getirdi” diye yorumladılar. Bugünlerde sunulan yenilikçi içeriklerle SICAM formatı, iş ilişkilerinin gelişimini teşvik etmedeki başarısını kanıtlamaya devam ediyor.

        Fuarın organizatörü Carlo Giobby: Başarı, bir sonraki  yıl için  için aldığımız çok sayıda katılım talebiyle de kanıtlandı.” Dedi.

SICAM'ın bir sonraki baskısı için randevu, uluslararası mobilya endüstrisinin tüm büyük dallarının tekrar buluşacağı Pordenone'de 17 Ekim Salı ile 20 Ekim Cuma 2023 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak