Mobilya Sektör Meclisi gündemdeki konuları görüştü

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Mobilya Sektör Meclisi gündemdeki konuları görüştü

03-08-2012
Mobilya Sektör Meclisi gündemdeki konuları görüştü
TOBB Türkiye Mobilya Ürünleri Meclisi, Meclis Başkanı Davut Doğanın başkanlığında sektörün gündemindeki konuları görüşmek için TOBB Hizmet Binasında toplandı. Toplantıda, Kalkınma Bakanlığı temsilcisi planlama uzmanı Nur Nilay Yılmaz kalkınma planının hazırlıkları hakkında üyelerini bilgilendirdi.

Kalkınma planının devletin temel belgesi olduğunu ve diğer sektörler ve stratejiler açısından temel bir çerçeve oluşturduğunu vurgulayan Nur Nilay Yılmaz, kalkınma planı çerçevesinde toplanacak çalışyma gruplarından birisinin de mobilya sektörü olacağını söyledi.

-Yeni Teşvik Paketi

TOBB Türkiye Mobilya Ürünleri Meclisi Başkanı Davut Doğan da, ilgili Bakanlıklara mobilya sektörünün stratejik önemini ve yoğun emek sermayeli bir sektör olduğunu resmi yazışmalarla ilettiklerini belirterek, bölgesel teşvik ve indirimlerden yararlanabilmeleri için taleplerini dile getirdiklerini söyledi.

yazar

E-bülten için e-posta bırak