Mobilya dergisi Miff 2023 fuarında

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Mobilya dergisi Miff 2023 fuarında

01-03-2023
Mobilya dergisi Miff 2023 fuarında
Uzak asyanın en önemli fuarlarından olan Malezya MİFF mobilya fuarı bu gün MITECve WTCKL ’da olmak üzere iki fuar merkezinde eş zamanlı olarak başladı. Her iki fuar alanının da tüm salonlarının dolu olduğu fuar, uzun br pandemi sonrasında bölge ülkelerinin de katılımıyla büyük ilgi görüyor. Asya endüstrisi için bir başka prestijli ticaret fuarı olan Furniture China ilk kez kendi ülkesinin dışında, yani MIFF bünyesinde düzenleniyor.

Mitec salonlaarında iddialı  modern ve minimal ürünlerle gerçekleşen Furniture Chine Malezya  katılımı oldukça başarılı ve Fuara da önemli esinti getiren bir katılım oldu. Miff yöneticileri bu projeleriyle fuarı daha da etkili hale getirdiler. Fuarın dört günü boyunca her iki alan arasında düzenli olarak gerçekleşen rinklerle de ziyaretcilerin her iki fuarı gezme imkanları oldu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Katılımcı firmaların ürün seçkilerinden oluşan bir dizayn tasarım etkinliği gerçekleşti. Fuarın 3. günü gerçekleşen yarışmanın ödül töreninde uluslararası jürü tarafından belirlenen ödüle uygun ürünler sahiplerini buldu ve Ürünün tasarımcılarına parasal ödül ve başarı şiltleri dağıtıldı.  Yine fuarın 3. akşamaı düzenlenen buyer Night ile katılımcı firmalar müzik ve danslar eşliğinde eğlendiler.  Mobilya dergisi beş gün boyunca her yıl olduğu gibi bu yıl da  Asyanın bu önemli fuarını  Türk mobilya sektörüyle paylaşıyor.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak