MOBİLYA DERGİSİ Artık Akıllı Telefonda Online !

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

MOBİLYA DERGİSİ Artık Akıllı Telefonda Online !

18-05-2016
MOBİLYA DERGİSİ Artık Akıllı Telefonda Online !
EKİN Yayın Grubunun sahip olduğu iç pazara yönelik MOBİLYA DEKORASYON ve uluslararası dağıtımı olan FURNITURK dergileri içerisinde reklam olarak yer alan firmalarımıza, bunların haricinde ekstra olarak ücretsiz yeni avantajlar sağlıyor ve tüm sosyal ağlarımızda interaktif özel tanıtımlar gerçekleştiriyoruz.

DİJİTAL UYGULAMALAR

GooglePlay ve AppStore’da yayınlanan dergiliklerimizde firmaların reklam sayfalarında, ayrıca video tanıtımları, pdf görüntüleri, internetsitelerine link vermek, ses ve müzik efektleri gibi dikkat çekici, firmaya katma değer yaratan dijital uygulamalarla reklamın etki gücünü artırıyoruz.

MOBİL CİHAZLARINIZ İÇİN

Dergilik uygulamalarımızı AppStore ve GooglePlay’de ekinyayingrubu adıyla bir kez telefon ve cihazlarınıza indirmeniz bunun için yeterlidir. Uygulamayı artık çevrim dışı olarak da istediğiniz zaman açabilir böylece dergilerimizi istediğiniz yerden istediğiniz zaman okuyabilecek, takip edebileceksiniz.

AHŞAP ve MOBİLYA SEKTÖRÜ PORTALI

Mobilyadergisi.com.tr sitemizde ise artık yeni bir arayüzle karşınıza çıkıyoruz. Günlük 4.500 ziyaretçiye varan uzman ziyaretçi trafiği ile sektör portalına dönüşen sitemiz her gün sektörle ilgili her tür bilgiyi twitter hızında sizlere ulaştırıyoruz.

ONLINE GÖRÜNTÜLER, GÜNLÜK HABERLER

Dijital dünyadaki bilgi kirliliğine karşı biz de sektöre özel bilgilerden oluşmuş mobilya sektörü için özel bir haber portalı hazırladık. Bu vesile ile sizlere dünyadaki fuarları online, haberlerini ise günlük olarak hızlı bir şekilde ulaştırıyoruz. Her sabah bir gazeteyi okur keyfiyle sektör haberlerini okuyacağınız mobilyadergisi.com.tr sitemiz sektörün başucu kaynağı olacaktır.

YERLI, YABANCI DATALARIMIZDAN FAYDALANMA İMKANI

Firmalarımıza ayrıca sahip olduğumuz onbinlerce yerli ve yabancı firma datalarından faydalanma imkanları yaratıyoruz.

yazar

E-bülten için e-posta bırak