MIFF fuarının 30. yılı uluslararası katılımcılarının da yer aldığı olağanüstü bir etkinlikle kutlandı.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

MIFF fuarının 30. yılı uluslararası katılımcılarının da yer aldığı olağanüstü bir etkinlikle kutlandı.

27-12-2023
MIFF fuarının 30. yılı uluslararası katılımcılarının da yer aldığı olağanüstü bir etkinlikle kutlandı.
Malezya mobilya sektörünün en önemli buluşma alanlarından biri olan MIFF fuarının 30. yılı uluslararası katılımcılarının da yer aldığı olağanüstü bir etkinlikle kutlandı . Etkinlikte 15, 20 ve 25 yıl boyunca Mıff’e ilgi gösteren dostlarına teşekkür plaketleri verildi ve 2 gün süren etkinlik gala yemeğiyle son buldu. Bu etkinlikte Miff organizasyonu dünyanın dört yanından misafirlerini konuk etti. MIFF’in 30. yılını kutlar başarılarının devamını dileriz.

 

MIFF fuarının 30. yılı uluslararası katılımcılarının da yer aldığı olağanüstü bir etkinlikle kutlandı.

 

Malezya mobilya sektörünün en önemli buluşma alanlarından biri olan MIFF fuarının 30. yılı uluslararası katılımcılarının da yer aldığı olağanüstü bir etkinlikle kutlandı . Etkinlikte 15, 20 ve 25 yıl boyunca Mıff'e ilgi gösteren dostlarına teşekkür plaketleri verildi ve 2 gün süren etkinlik gala yemeğiyle son buldu. Bu etkinlikte Miff organizasyonu dünyanın dört yanından misafirlerini konuk etti. MIFF'in 30. yılını kutlar başarılarının devamını dileriz. 

 

Başbakan Yardımcısı ve Tarım ve Malezya Bakanı YAB Dato' Sri Haji Fadillah Haji Yusof, Malezya Uluslararası Ticaret ve Sergi Merkezi (MITEC) Kuala Lumpur'da yer alan 'Malezya Uluslararası Mobilya Fuarı (MIFF) 30. Yıldönümü Gala Yemeği'ni tamamladı.

MIFF, Malezya mobilya sektörünü dünyaya tanıtmayı hedefliyor ve Güneydoğu Asya'nın bir numaralı mobilya fuarı olarak kabul edilmenin yanı sıra sürekli olarak dünya çapında ilk 10 arasında yer alıyor.

Dato' Sri Hacı Fadillah yaptığı konuşmada kerestenin önemli sektörlerden biri olduğunu belirtti. 1973- 2022 yılları arasında kereste ve kereste ürünleri ihracatı 33 kat artarak toplam 25,2 milyar RM'ye ulaştı.

 

1-4 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek MIFF fuarı 30. Yılını kutluyor.

 

Malezya Uluslararası Mobilya Fuarı (MIFF),1-4 Mart  2024 tarihleri arasında büyük bir açılışla başlayacak.

 2024 edisyonu, mütevazi başlangıçlardan dünya çapında tanınan bir etkinliğe yükselen fuar etkinliği  için yeni bir sayfa açacak. MIFF, katlanarak, büyüyüp Güneydoğu Asya'nın en büyük mobilya fuarı haline geldi ve etkileyici 140 ülke ve bölgeden alıcıların ilgisini çekti.

 Fuar alanı başka bir kapalı gişe için hazır olduğundan, Kuala Lumpur'un en büyük sergi alanlarında (Malezya Uluslararası Ticaret ve Sergi Merkezi (MITEC) ve Dünya Ticaret Merkezi Kuala Lumpur (WTCKL)) toplam 100.000 m2'yi kapsayan dört günlük etkinlik için ziyaretçi kayıtları açıldı.

Ziyaretçi ve ticari büyümenin ivmesi hiç bu kadar güçlü olmamıştı. Yıldönümü etkinliği, MIFF'in 673 katılımcıyla zirveye ulaşması ve 2023'te rekor 1,21 milyar ABD doları tutarında satış siparişi ile en iyi performansının ardından gerçekleşti. 136 ülke ve bölgeden %26'sı uluslararası katılım dahil olmak üzere 20.000'e yakın katılımcı katıldı.

2024 yılında 650'den fazla yerli ve yabancı katılımcı, farklı mobilya sektörlerinden son trendler, tasarımlar ve ürünlerle geniş bir yelpazede yer alacak.

 Ticaret zemini, Çin, Endonezya, Singapur, Güney Kore, Tayvan, Tayland, Türkiye ve Vietnam'dan tedarikçilerin de katılacağı Malezya'nın en büyük ihracatçılarından oluşan bir grup tarafından desteklenecek.

MIFF Genel Müdürü Bayan Kelie Lim, "Dünyayı yeniden karşılamaya hazırız" dedi.

 Yıldönümü kutlamaları, bu yılın Aralık ayında, sadık katılımcıları tanımak ve önemli paydaşların ve Malezya mobilya endüstrisinin desteğini takdir etmek amacıyla bir gala yemeğiyle başladı. 

2023'te fuara ilk kez gelenlerin sayısının artmasıyla (2023'te %40'a varan oranlarda) MIFF, Değerli Ziyaretçi Programını yeni uluslararası alıcılar için ilk gelene ilk hizmet esasına göre ücretsiz otel konaklamasını da içerecek şekilde genişletti.

 İki mekandaki 17 salondaki iyi bölümlere ayrılmış sergiler, çağdaş tasarımlı ev mobilyaları, ofis ve ağırlama mobilyalarının yanı sıra, müşterilerin farklı talebini karşılamak için aksesuarlar, dekorlar, bileşenler ve malzemelerin geniş seçenekleriyle satın alma deneyimini geliştirmek üzere ayarlandı.

 "1 Fuar, 2 Mekan" konsepti, en iyi Malezyalı üreticilerin MITEC'te, 2. seviyedeki yüksek profilli tasarım Rena Salonu'nda ve 1. seviyede MIFF'in stratejik ortağı olan Muar Mobilya Birliği (MFA) tarafından koordine edilen Muar Salonu'nda sergilenenleri görecek. .

MIFF Ofisi segmenti, MITEC'ten kısa ve ücretsiz bir servis yolculuğu mesafesindeki WTCKL'de bulunmaktadır.

Gezinmeyi kolaylaştıracak diğer küratörlük alanları arasında Uluslararası Salon, Kanepe Salonu ve xOrdinary vitrini için genç tasarımcı bölgesi ile MIFF Mobilya Tasarım Yarışması'nın (FDC) en iyi katılımları yer alıyor.

İki uluslararası jüri, iki katılımcı ödülünün - En İyi Sunum Ödülü ve Mobilya Mükemmelliği Ödülü - kazananlarını seçmek için göz alıcı yaratıcı sergiler ve yenilikçi mobilyaları araştırmak üzere ticaret salonunu gezecek.

Bir başka heyecan verici etkinlik ise, MIFF tarafından 2010 yılında Malezya mobilya endüstrisini ayakta tutacak tasarım yeteneklerini yetiştirmek amacıyla kurulan bir miras olan MIFF Mobilya Tasarım Yarışması (FDC)'dır. Genç tasarımcılar, bu kez en temel mobilya parçasına modern bir dokunuş için "Sandalye-Volution: 30 Yıllık Yenilik ve Tasarımın Kutlanması" temasıyla mücadele ediyor.  https://www.miff.com.my

 

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak