MESAN 25. Kuruluş Yılı Bir Gala Yemeği ile Kutladı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

MESAN 25. Kuruluş Yılı Bir Gala Yemeği ile Kutladı

12-01-2016
MESAN 25. Kuruluş Yılı Bir Gala Yemeği ile Kutladı
Türk mobilya aksesuar sektörünün önde gelen firmalarından MESAN A.Ş. 26 Aralık 2015 Cumartesi günü Silivri Mega Saray Toplantı ve Balo Salonunda gerçekleştirdiği bir organizasyon ile 25. Yılını kutladı.

MESANın birlikte iş yaptığı, ürün sattığı yerli ve yabancı firmalar, bayileri ve tedarikçilerinin de hazır bulunduğu kalabalık geceye Silivri Protokolü Silivri İlçesi Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan KARAARSLAN, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Hakan ER, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora BALCIOĞLU, Ak Parti İlçe Başkanı Rıfat KUTLU, CHP Başkan Yardımcısı Murat TEZELLER, Ağır Ceza Hâkimi İbrahim TOPUZ, Vergi Dairesi Müdüresi Kadriye ÇETİN, Silivri SİAD (Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Hakan KOCABAŞ ve SIAD üyeleri de katıldılar.

Yayın grubumuzun da hazır bulunduğu etkinlik, MESAN PLASTİK Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman MERTÖZün konuşması ile başladı. Ali Osman Mertöz firmanın kuruluşunda bu yana geçen öyküsünü özetleyerek, Silivriye yatırım yapmaları da dahil olmak üzere şirketin çeşitli evrelerini ve yaptıkları çalışmaları anlatarak katkıları geçen herkese teşekkür etti.

İDDMİB (İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği) Başkanı Rıdvan MERTÖZ, MESAN KİLİT Genel Müdürü Mustafa MERTÖZ ve SİAD Başkanı Hakan KOCABAŞın da çeşitli konuşmalar yaptığı gecede firma tarafından ödüle layık görülen MESAN personeline, yurtiçi ve yurt dışındaki bazı müşterilerine ve tedarikçilerine başarı plaketleri takdim edildi. 25. yıl pasta kesiminden sonra Silivrinin çok özel Elit folklor ve Dans Grubu gösterilerileri ile devam eden gece, Türk Sanat Müziği dinletisi ile sona erdi.
yazar

E-bülten için e-posta bırak