Materials & Finishes Show (eski adıyla W Sergisi) 19 - 22 Mayıs 2024 tarihleri arasında NEC Birmingham’da gerçekleşiyor.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Materials & Finishes Show (eski adıyla W Sergisi) 19 - 22 Mayıs 2024 tarihleri arasında NEC Birmingham’da gerçekleşiyor.

15-04-2024
Materials & Finishes Show (eski adıyla W Sergisi) 19 - 22 Mayıs 2024 tarihleri arasında NEC Birmingham’da gerçekleşiyor.
Marangozların, mobilya üreticileri ve makine üreticileri mobilya malzeme üretici ve satıcıları ile en yeni malzemeleri üretenleri, bileşenleri, yazılımları, araçları görebilecekleri birincil platformdur. Ahşap işleme sektörüne yönelik yenilikler bu fuarda sergileniyor. Ziyaretçiler, tüm sektörle tek çatı altında ağ oluşturmanın yanı sıra, Birleşik Krallık pazarındaki en yeni binlerce ürünü görebilecek ve ahşap işleme sektörünün önde gelen üreticileri ve tedarikçileriyle doğrudan konuşabilecek. İşte aletlere biraz zaman ayırıp bu Mayıs ayında Material & Finishes Show’u ziyaret etmek için en önemli beş nedenimiz.

Birinci nedeniniz: 100'lerce marka, 1000'lerce ürün

İster en son ahşap çözümleri, aletler, demirbaşlar, kaplama ürünleri veya makineleri arıyor olun - Materials & Finishes Show gerçekten tek adresli mağazanızdır. En yeni ürünleri tek bir çatı altında yan yana, başka hiçbir yerde karşılaştıramazsınız. En yeni ürünleri, yazılımları ve araçları görmenin yanı sıra, sıraya girecek ve sorularınızı yanıtlamaya hazır olacak markaların arkasındaki üreticiler ve tedarikçilerle ilk elden konuşabileceksiniz.

İkinci Sebep - Yepyeni Canlı Demo Bölgesi

Materials & Finishes Show'u ziyaret etmeniz yepyeni Canlı Demo Bölgemize erişmenizi sağlayacaktır. Gösterinin dört günü boyunca ürünlerini sergileyecek olan AMS, Leitz Tooling, The Marangozluk Ağı, Lamello ve Rubio Monocoat gibi markaların çalışan makinelerini ve gösterilerini görebileceksiniz.

Ahşap pencere yapımının yanı sıra, ziyaretçiler aynı zamanda bizim gibi, marangozlar ve marangozlar için yeni ürünleri, yenilikleri ve teknolojiyi hayata geçiren alet, boya ve kaplama markalarının uygulamalı, uygulamalı gösteriler sunduğunu da görebilecekler. Etkinlikte daha önce hiç yapmamıştım. Ziyaretinizi bugünden planlamaya başlayabilmeniz için tüm oturum içeriği web sitesinde yayında.

Üçüncü Sebep - SMG Öğrenme Programı

Yepyeni CPD öğrenim programı, tamamı sektör uzmanları tarafından sunulan, panel tartışmaları ve açılış konuşmalarından seminerlere kadar dört günlük CPD sertifikalı öğrenim içeriği sunacak. Program, fuardan ayrıldıktan sonra daha iyi iş yapmanıza yardımcı olmak için sizi en son bilgi, bilgi ve ilhamla donatmak üzere özenle hazırlandı.

Uyumluluk ve Sağlık ve Güvenlik Mevzuatlarında Gezinme, Küçük İşletmeler için Sosyal Medya, Fabrikaların Geleceği, Verimliliği En Üst Düzeye Çıkarma ve Maliyeti En Aza İndirme: Doğrama Sürümü ve Ormanlık Alandan Atölye Çalışması: Ağaçlar, Kereste ve Zaman'a kadar dört günlük oturumlara hazır olun. Material & Finishes Show web sitesi aracılığıyla oturumlara ön rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Dördüncü Sebep - Ağ Oluşturma ve Bağlantı

Tüm gün ofis dışına çıkamıyorsanız, Pazar açılışımız ve 21 Mayıs Salı günü gece geç saatlere kadar, çalışma haftanızı en üst düzeye çıkarmanız ve Malzemeler ve Kaplamalar Gösterisini ziyaret etmeniz için ek fırsatlar sunuyoruz. Yepyeni Malzemeler ve Kaplamalar Gösteri Barımız, müşterilerimiz ve meslektaşlarımızla tanışmak için resmi olmayan bir ortam sağlayacaktır.

Ayrıca 20 Mayıs Pazartesi günü büyük bir sosyal buluşma düzenleyeceğiz; burada Robin Clevett, Tibby Singh, Alastiar Johnson ve Derek Barrett gibi sosyal medya etkileyicileriyle birlikte çalışan yeni kampanyamızın bir parçası olan çevrimiçi içerik oluşturucularla tanışabileceksiniz. gösteriyi çevrimiçi olarak daha geniş bir izleyici kitlesine ulaştıracak.

Beşinci Sebep - Kaçırın ve kaçırın

Materials & Finishes Show 2024'ü kaçırırsanız, etkinliğin 2026'da tekrar başlamasını beklemeniz gerekecek. Bu, tedarik zincirindeki her bağlantıyı aynı anda tek çatı altında görebileceğiniz ana Birleşik Krallık sektör etkinlik platformunuzdur. Birden fazla tedarikçi ve distribütörü ziyaret ederek zamandan tasarruf edin, önümüzdeki yıl için her şeyi tamamlamak için bir günden fazla zaman harcama ihtiyacını ortadan kaldırın. Alışveriş yapın, kaynak edinin, bilgi alın, araştırın, satın alın, karşılaştırın, ağ kurun, öğrenin; tüm bunları Material & Finishes Show'da tek çatı altında yapın.

Eğer hala Materials & Finishes Show 2024'ü takviminizde kilitlemediyseniz daha ne bekliyorsunuz? Bugün www.materialsandfinishesshow.com adresinden kaydolun ve Materials & Finishes Show ziyaretinizin başarılı olduğundan emin olmak için etkinlik öncesinde düzenli güncellemeler alacaksınız.

 

Materials & Finishes Show (formerly W Exhibition) takes place at the NEC Birmingham from 19 - 22 May, 2024. 

It is the primary platform for carpenters, joiners, machinists and installers to see running machinery, the latest materials, components, software, tools and innovations for the woodworking sector. Alongside networking with the entire industry under one roof, visitors will be able to see thousands of the latest products on the UK market and speak directly to leading manufacturers and suppliers for the woodworking sector.

 

Here are our top five reasons to take time off the tools and visit Material & Finishes Show this May. 

 

Reason One - 100s of brands, 1,000s of products 

 

Whether you’re looking for the latest timber solutions, tools, fixtures, finishing products or machinery - Materials & Finishes Show really is your one-stop-shop. No where else can you compare all of the very latest products, side by side, under one roof. As well as seeing the latest products, software and tools, you’ll be able to speak first hand to the manufacturers and suppliers behind the brands who will be lined up and ready to take your questions.  

 

Reason Two - Brand new Live Demo Zone

 

A visit to Materials & Finishes Show will give you access to our brand new Live Demo Zone. You’ll be able to see running machinery and demonstrations from brands including AMS, Leitz Tooling, The Joinery Network, Lamello and Rubio Monocoat who will be showcasing their products across the four days of the show. 

 

Alongside the construction of a timber window, visitors will also be able to see tooling, paint and finishing brands deliver hands-on, practical demonstrations, bringing new products, innovations and technology to life for joiners and carpenters on the showfloor in a way like we’ve never done before at the event. All of the session content is live on the website for you to start planning your visit today. 

 

Reason Three - CPD Learning Programme

 

The brand-new CPD learning programme will deliver four packed days of CPD certified learning content, from panel discussions and keynotes through to seminars, all delivered by industry experts. The programme has been carefully crafted to arm you with the latest information, knowledge and inspiration to help you do better business once you leave the show. 

Get ready for four days of sessions, from Navigating Compliance and Health and Safety Regulations, Social Media for Small Businesses, The Future of Factories through to Maximising efficiency and Minimising Cost: The Joinery Edition and Woodland to Workshop: Trees, Timber & Time. You can pre-book sessions via the Materials & Finishes Show website. 

 

Reason Four -  Networking & Connect 

 

If you’re not able to take a full day out of the office, our Sunday opening and late night on Tuesday 21st May offer additional opportunities for you to maximise your workweek as well as visit Materials & Finishes Show. Our brand new Materials & Finishes Show Bar will provide an informal setting to meet clients and colleagues.

We’ll also be running a big social meetup on Monday 20th May where you will be able to meet online content creators including Robin Clevett, Tibby Singh, Alastiar Johnson and Derek Barrett who are part of our new campaign working with social media influencers to deliver the show to a wider audience online. 

 

Reason Five - Miss it, and miss out

 

If you miss Materials & Finishes Show 2024, you’ll have to wait until the event returns in 2026. This is your main UK industry event platform to see every link in the supply chain under one roof, at the same time. Save time visiting multiple suppliers and distributors, cut out the need for more than one day to wrap everything up for the year ahead. Shop around, source, enquire, research, purchase, compare, network, learn - do all of this, under one roof, at Materials & Finishes Show. 

 

And if you’ve still not got Materials & Finishes Show 2024 locked in your calendar, what are you waiting for? Register today at www.materialsandfinishesshow.com and you’ll receive regular s in the run up to the event to make sure that your visit to Materials & Finishes Show is a successful one. 

 

 

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak