MASKO, Sadece Hafta Sonunda 10 Bin Kişi Tarafından Geziliyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

MASKO, Sadece Hafta Sonunda 10 Bin Kişi Tarafından Geziliyor

28-11-2013
MASKO, Sadece Hafta Sonunda 10 Bin Kişi Tarafından Geziliyor
Yılbaşı ve hızlanan alışverişlerin yanısıra 2014 yılı modasını oluşturacak trendler hakkında bir açıklama yapan MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Erdoğan, iç dekorasyon ve mobilya sektörü trendleri konusunda belirlediklerinin altını çizdi.

MASKOnun geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sene de mobilya trendlerini yakından takip ettiğini anlatan MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Erdoğan, Sektörünün en başat oyuncularından biri olan MASKO, dekorasyona dair tüm trendleri yakından takip ediyor ve oluşturuyor. Gerek katıldığımız yurt dışı fuarlarıyla gerekse hepsi birbirinden yetenekli tasarımcılarımız ile sektörün bir adım ötesine geçen mobilya tasarımlarını bir arada bulunduruyoruz. MASKOyu yalnızca hafta sonları 10 bine yakın kişi ziyaret ediyor. Hedefimiz, hem MASKOyu hem de sektörümüzü daha da ileriye götürecek hamleler yaparak ziyaretçilerimizin beklentilerine karşılık verebilmek dedi.

Erdoğan, pek çok alternatifi; 700'ü aşkın mağaza ve 500'den fazla markayla bir arada sunan "Dünyanın En Büyük Mobilya Kenti" MASKOnun, yeni yıla taze bir giriş yapmak ve yaşam alanlarını da değiştirerek girmek isteyenler için vazgeçilmez olduğunu ifade ederek MASKOnun klasikten moderne her zevke hitap eden mobilyalara ev sahipliği yaptığını vurguladı.

Modern, klasik, dömiklasik oda takımları, kullanışlı modüler parçalar, TV üniteleri, sürgülü dolap sistemleri, kitaplıklar, ofis mobilyaları ve ev tekstil ürünleri konusunda geniş bir yelpazeye hitap eden MASKOnun, 2014 ev dekorasyonundaki moda renklerinin bordo, mavi, mor ve gri tonları olduğu ifade edilen açıklamada ayrıca yuvarlak hatların ve sade tasarımların minimalist çizgilerle öne çıktığının ve lake ile renklenen ve ışıltıya kavuşan ahşap mobilyalar ın ise hem ölçülerini küçülttüğü hem de keskin hatlarını bir kenara bıraktığı da belirtiliyor.
yazar

E-bülten için e-posta bırak