Malezya Miff 2024 fuarı başarıyla gerçekleşti

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Malezya Miff 2024 fuarı başarıyla gerçekleşti

18-03-2024
Malezya Miff 2024 fuarı başarıyla gerçekleşti
Uzak doğu mobilya sektörü için çok önemli bir fuar olan Malezya MIFF fuarı 30. yılını kutladığı bu yıl 4 günlük iki ayrı fuar alanında ez zamanlı olarak gerçekleşti. Gerek yurt içi gerekse de yurtdışından binlerce ziyaretçi ve pek çok yabancı katılımcının da yer aldığı fuar bu yıl çok özel bir öneme sahipti.

2003 yılından beri düzenli olatrak gittiğimiz bu önemli fuarda her yıl fuarın ve özelde de Malezya mobilya fuarının büyümesine tanık oluyoruz. Fuarı düzenleyen Informa firması bu etkinliğin uluslararası planda tanınarak ziyaretçi kazanımı konusunda yıllardır aynı çabaları gösteriyor.Heryıl fuarda gerçekleşen tasarım etkinlikleri yanında  dünyanın en önemli tasarımcıları ve sektörün önde gelen basın temsilcilerini de ağırlayarak fuarın uluslararasılaşmasında önemli girişimlere sahip. Bu yıl yine yüzlerce basın temsilcisi ve dizaynırı ağırladı, önemli etkinlikler gerçekleştirdi. Bu yılın önemli katılımcılardan biri de yıllardır ilk kez bu fuara bir Türk firması Çilek Mobilya katıldı. Fuardan da memnun ayrıldılar.  Keza burası uzak saya Avustralya için en önemli buluşma noktasıdır. 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak