MAKSERden CNC Ahşap İşleme Makineleri

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

MAKSERden CNC Ahşap İşleme Makineleri

24-09-2014
MAKSERden CNC Ahşap İşleme Makineleri
Makser CNC ahşap işleme makinesinin imalatı profesyonel bir ekiple beraber CE standartlarına göre yapılmaktadır. İleri dönemde makinedeki yıpranma ve çekmelerin önüne geçmek maksadıyla tüm ürünlerimiz '' gerilim giderme '' işlemine tabii tutulmaktadır. CNC makinelerimizde İspanyol üretimi profesyonel Fagor kontrol ünitesi, alman üretimi Schneider elektrik aksamı, İtalyan DVP vakum pompası ve İtalyan HSD işleme motoru kullanılmaktadır.

Makinelerimiz üretimden sonra 3 gün boyunca test üretimi gerçekleştirmekte ve daha sonra müşterilere teslim edilmektedir.24 saat içerisinde müşterimizin tüm problemlerini çözebilen profesyonel teknik servis ekibimiz makine kurulumu esnasında müşterilerimize makinenin kullanımı ve tasarımlarıyla ilgili gerekli eğitimleri de vermektedir.

Flat tabla ve fincan sisteminin aynı makinede kombine olarak çalıştırıldığı ek model CNC ahşap işleme makineleri istediğiniz zaman flat tablanın avantajlarını istediğiniz zaman fincan sisteminin avantajlarını kullanmanıza olanak sağlamaktadır.

Makineye müşteri talebine göre eklenebilen, otomatik boşaltma, otomatik yükleme, delik delme grubu ve freze ünitesi gibi ek özelliklerle birlikte ahşap sektörünün tüm ihtiyaçlarına cevap verebilen komple makineler ortaya çıkarılmış oluyor.

Makser CNC ahşap işleme makinesine sahip olan tüm müşterilerimiz sadece bir makine satın almanın dışında uzun süreli bir iş ortaklığına ve teknik desteğe de adım atmış sayılmaktadırlar.
yazar

E-bülten için e-posta bırak