KÜRESEL MOBİLYA ENDÜSTRİSİNDE MÜKEMMELLİk ödülleri CIFF 2023 Guangzhou’da dağıtıldı.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

KÜRESEL MOBİLYA ENDÜSTRİSİNDE MÜKEMMELLİk ödülleri CIFF 2023 Guangzhou’da dağıtıldı.

25-03-2023
KÜRESEL MOBİLYA ENDÜSTRİSİNDE MÜKEMMELLİk ödülleri CIFF 2023 Guangzhou’da dağıtıldı.
Uluslararası Mobilya Liderliği Ödülleri (FLA) ve Uluslararası İç Tasarım Ödülleri’nin (IDA) birleşik ödül töreni 2023 (19 Mart 2023) Guangzhou, Çin’de düzenlenen 51. Çin Uluslararası Mobilya Fuarı’nda başarıyla gerçekleştirildi . Dünyanın en prestijli mobilya endüstrisi iş ödülleri programının ödül kazananları arasında bugün dünyanın en iyi endüstri oyuncuları yer alıyor.

 

ÖDÜL SEKRETERLİK RAPORU

2021 – 2023 dönemini kapsayan hem Uluslararası Mobilya Liderliği Ödülleri hem de Uluslararası İç Tasarım Ödülleri, iki düzineden fazla ülkeden 100'ün üzerinde uluslararası adaylık aldı .  Değerlendirme sonunda, uluslararası jüri heyeti 23 şirket ve kuruluş ile beş kişiden oluşan nihai sayıya ulaştı. Birlikte toplam 32 ödül topladılar. Bu seçkin şirketler ve bireyler, perakende, toptan satış, imalat, iç tasarım, iç dekorasyon ve ticaret birliklerinden gelmektedir. Asya Pasifik, Orta Doğu, Avrupa ve Kuzey Amerika'yı kapsayan 13 ülkeyi temsil ediyorlar.  

YILIN GLOBAL CEO'SU ÖDÜLÜ 

Sadece 19 yıllık bir süre içinde, PT Home Center Endonezya (perakende markası Informa olarak bilinir) büyüyerek Endonezya'daki en büyük ve en başarılı mobilya ve iç mekan perakendecisi haline geldi. Şirket, pazarın farklı katmanlarına hizmet etmek için çok markalı bir stratejiye sahiptir. Ayrıca çevrimiçi ve çevrimdışı alışveriş deneyimlerini birleştiren çok kanallı bir konsepte sahiptir. 

Bugün şirketin ürünleri, ülke genelinde 49 ilde bulunan 114 mağazada satılmakla kalmıyor, aynı zamanda müşteriler Informa ürünlerini şirkete ait platform ve diğer pazaryerleri aracılığıyla da online olarak edinebiliyor. Şirketin başkanı Bayan Meutia Kumala, olağanüstü şirket ödülü ve marka mükemmelliği ödülünü kazanmanın yanı sıra, programın en yüksek ödülü olan Global Yılın CEO'su ödülünü aldı. 

ÖDÜLLER 2024

Uluslararası Mobilya Liderliği Ödülleri (FLA) ve Uluslararası İç Tasarım Ödülleri'nin (IDA) 2024 baskısı, 1 Eylül 2023'te adaylık için açılacak.

Daha fazla bilgi için lütfen fla@apsmediagroup.com adresine yazınız.

ÖDÜLLER HAKKINDA

Uluslararası Mobilya Liderliği Ödülleri (FLA) ve Uluslararası İç Tasarım Ödülleri (IDA), APS Media Group (Singapur) tarafından düzenlenir ve dünyanın dört bir yanındaki en iyi 16 mobilya ticareti yayınının bir kuruluşu olan IAFP International Alliance of Furnishing Publications tarafından desteklenir. Program, dünyanın en büyük mobilya ve iç ticaret fuarı olan CIFF Guangzhou tarafından platin sponsor olarak desteklenmektedir. 

Küresel mobilya ve ilgili ticarette mükemmelliği kutlamak için her yıl düzenlenen 2 ödül, dünya çapındaki seçkin mobilya perakendecilerine, imalatçılara, tüccarlara, iç mimarlara, iç dekorasyon şirketlerine, malzeme ve makine tedarikçilerine, derneklere, fuar organizatörlerine ve diğer hizmet sağlayıcılara açıktır.

Ödüller, iyi yönetilen büyük ve küçük şirketleri ve olağanüstü liderlik sergileyen bireyleri onurlandırıyor. Geçmişte ödül alanlar, dünyanın farklı ülkelerinde en iyi yönetilen, en hızlı büyüyen şirketlerden bazılarını içerir. 

2008'den beri FLA, mobilya ticaretinde mükemmelliği kabul etmektedir ve yeterli planlamanın, iyi yönetim sistemlerinin ve uygulamalarının uygulanmasının önemini desteklemektedir. Program, ödül alanların marka değerini artırmanın yanı sıra, mobilya şirketlerini ilerlemeye ve daha yükseklere çıkmaya teşvik ediyor.

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak