Kuala Lumpur’da IAFP’nin yeni YK seçimi yapıldı.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Kuala Lumpur’da IAFP’nin yeni YK seçimi yapıldı.

04-05-2023
Kuala Lumpur’da IAFP’nin yeni YK seçimi yapıldı.
IAFP, ULUSLARARASI MOBİLYA YAYINCILARI DERNEĞİ Malezya’nın bu ayki MIFF 2023 fuarı sırasındaki Genel Kurul toplantısında yeni bir yönetim kurulunu seçti ve gelecek için hedeflerini belirledi.

 

 

IAFP, ilgili bölgelerdeki işletmelerin dış pazarlardaki bilgilere ve fırsatlara erişmesine yardımcı olmak için işbirliği yapan, dünyanın dört bir yanından 17 önde gelen mobilya yayınından oluşmaktadır.

 Genel Kurulda, görevi sona eren, ve iki yıl boyunca başarılı bir başkanlık dönemi gerçekleştiren; İAFP adına önemli prestijli etkinliklere katılan  Başkan Casey Loo (Furniture & Furnishing Export International, Singapur) diğer yönetim kurulu üyeleri Paul Farley (Furniture News, BK), Takyoshi Nagashima (The Home Living, Japonya), Ditrych  Urszula'ya (Biznes.Meble.pl) ve Bill McLoughlin (Furniture Today) - pandemi ve sonrasında ittifakı sürdürmesine yardım ettikleri için. teşekkür etti.

Daha sonra ittifakın yönetimini aşağıdakilerden oluşan yeni bir kurula devretti:

 Başkan Imre Zilahi ( Magmob , Romanya);

Başkan Yardımcısı Nesip Uzun ( Furnitürk , Türkiye);

Genel Sekreter Liyakat Ali Khan (IFJ International, Hindistan);

Sayman Takyoshi Nagashima; ve

Pazarlama Direktörü Paul Farley.

Yeni  YK başkanı olarak konuşan İmre Zilahi  : “Günümüzde her yeni iş hamlesi, her yeni mobilya tasarımı ve mobilyalarla ilgili tüm etkinliklere, ezici bir şekilde uçsuz bucaksız olan internete kolayca ulaşıyor ve bazen bilgi miktarı, mobilya endüstrisinin en deneyimli profesyonellerinin bile kafasını karıştırıyor. Genel bilgiler herkes tarafından yayınlanabilir – ama  ilgili bilgiler işi bilen biri tarafından seçilmelidir. Bu da sektörel yayınlardır.

Başkan yardımcısı Nesip uzun ise :

“IAFP üyeleri olarak çok geniz bir network’e sahipiz, Her üyemz kendi ülkesinin en donanımlı sektör lideri durumunda yaınlardır. Çalışmalarımızda bu  ortaklaşmayı paylaşarak ülke sektörlerimizi paydaşlarımıza doğru kanaldan ulaştırmak çok önemli bir kazanımdır. Bu paylaşım için İAFP’nin düzenlenen yeni web sitesinde bunları paylaşarak herkesin doğru verilere ulaşmasını sağlayabilir. IAFP'nin var olmasının nedeni, dört kıtadan en önemli mobilya yayınları arasında çalışan bir işbirliği olan küresel bir ağ sürdürmektir. Önümüzdeki iki yıl içinde ittifakın yönetim kurulu, uluslararası yolculuğumuzda birbirimize yardım eli uzatabilmemiz için üyelerimiz tarafından kullanılacak yeni yöntemler icat etmeye çalışacak.

Genel Sekreter Liyakat Ali Khan:

“IAFP'nin görünür olduğu ticari etkinliklerin sayısını da artıracağız ve bunu yapmak için ilgili her kıtadan ticaret fuarlarıyla yeni ortaklıklar oluşturmaya açık kalacağız - buraya Afrika'yı da eklemeliyiz. Asya, Kuzey ve Güney Amerika, Avrupa ve Okyanusya'daki fuarlarla mevcut işbirliğimizi geliştirmeliyiz. Şeklinde konuştu 

Mart'ta Kuala Lumpur'da gerçekleşen 2023 Genel Kurul Toplantısına ev sahipliği yaptığı için İAFP olarak  (MIFF'in organizatörü) Malezya Informa Markets'e teşekkür ederiz .

www.iafp.info

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak