KOSGEBden Firmalara Ürün Tasarımı Semineri

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

KOSGEBden Firmalara Ürün Tasarımı Semineri

21-06-2012
KOSGEBden Firmalara Ürün Tasarımı Semineri
KOSGEB İstanbul Anadolu Yakası Müdürlüğü, 26 Haziran 2012 tarihinde müdürlüğün konferans salonunda Ürün Tasarımına Neden İhtiyaç Duyarız '' konulu, ücretsiz bir seminer düzenliyor.

Bilindiği gibi KOBİlerin rekabetçiliğini arttırmaya yönelik olarak Avrupa Birliği tarafından uygulananRekabet Edebilirlik ve Yenilik Çerçeve Programı kapsamında, İstanbul ilini ve Trakya bölgesini kapsayan Avrupa İşletmeler Ağı (AİA)-İstanbul konsorsiyumunun ortağı olan müdürlük, KOBİ'lere dönükçeşitli eğitim ve seminer etkinlikleri düzenlenmektedir.

Bu kapsamda, KOSGEB İstanbul Anadolu Yakası Müdürlüğü Konferans Salonunda, 13:30 / 15:30 saatleri arasında düzenlenecek olan seminer için son başvuru tarihi 22 Haziran 2012 olup katılım onayları 22 Haziran 2012 saat 14:00 debaşvuru yapanlara e mail yoluyla bildirilecektir.

Yapılanaçıklamaya göre, bBaşvurusu bulunmayan ve son başvuru tarihinden sonra kayıt yaptırmak için başvuruda bulunan katılımcıların eğitim kabulü mümkün değildir. Katılımcı listesi başvuru öncelik sırasına göre oluşturulmaktadır. Her firmadan kesinlikle bir katılımcı kabul edilmektedir. Başvuru formu eksiksiz olarak doldurulmalı ve e posta adresi doğru yazılmalıdır.

Seminer Başlığı: "Ürün Tasarımına Neden İhtiyaç Duyarız

İçerik: Üretimin başlamasından bu yana ürün-pazar-teknoloji üçlemesinin yapısı sürekli değişmektedir. Belirli ürün grupları için bu değişim süreci çok yavaştır, hatta durağandır. Bazı ürün grupları için ise çok hızlıdır. Ama çevremizdeki hiçbir ürün ilk ortaya çıktığı ya da keşfedildiği halini korumamaktadır. Seminer bu değişkenliği konu alacak ve günümüz dünyasında yaşadığımız süreçlerle ürün talepleri arasındaki bağ üzerinden Ürün Tasarımı gereksinimini açıklayacaktır.

Konuşmacı: Prof. Dr. Suha ErdaETAM Endüstri Ürünleri Tasarımı Araştırma ve Uygulama Merkezi MüdürüKonuşmanın Süresi: 2.5 saat (13.00 -15.30)Eğitim Yeri: KOSGEB İstanbul Anadolu Yakası Hizmet Merkezi Müdürlüğü Konferans SalonuAdres: İMES San. Sit. C Blok 308. Sok. No:46 Y.Dudullu / İSTANBULTel: 0 216 528 21 00www.kosgeb.gov.tr/istanbulanadoluwww.aia-istanbul.org/tr
yazar

E-bülten için e-posta bırak