Kolombiya'ya ilk Türk mağazası Çilek'ten

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Kolombiya'ya ilk Türk mağazası Çilek'ten

07-09-2012
Kolombiya'ya ilk Türk mağazası Çilek'ten
Türkiye'yi 'genç odası' kavramıyla tanıştıran Çilek, doğduğu kente en uzak coğrafyalarda dünya çocuklarına ulaşmaya devam ediyor. 2008 yılında girdiği Panamave Venezuela'da 2 mağazası bulunan Çilek, yeni mağazasını Kolombiya'da açarak kıtadaki büyümesini sürdürüyor.

Kolombiya'da mağazası bulunan ilk Türk markası olan Çilek, Başkent Bogota'nın en prestijli AVM'si Titan Plaza'da birçok dünya markasıyla birlikte yer alıyor. Bebek, çocuk ve gençler için ürettiği özel koleksiyonlarının sergilendiği yeni mağazası Kolombiyalı aileler ve çocuklar tarafından büyük ilgi gören Çilek, ülkenin Barranquilla, Cartagena, Cucuta, Medellin, Cali ve yine Bogota şehirlerinde gelecek 3 yıl içinde toplam 8 mağaza daha açmayı hedefliyor.

Kurulduğu günden bu yana ihracat ve tasarım odaklı bir marka olan Çilek'in bugün 66 ülkede toplam 444 satış noktası mevcut. Çok geniş bir coğrafyada hareket etme kabiliyetine sahip olan ve denizaşırı ülkelere lojistik destek imkanı bulunan Çilek; üretiminin yüzde 50'sini ihraç eden bir marka olarak yurtiçi ve yurtdışında yaklaşık haftada bir mağaza açıyor.

yazar

E-bülten için e-posta bırak