Köln Mobilya Fuarı Imm 2014, Pazartesi Günü Kapılarını Açıyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Köln Mobilya Fuarı Imm 2014, Pazartesi Günü Kapılarını Açıyor

10-01-2014
Köln Mobilya Fuarı Imm 2014, Pazartesi Günü Kapılarını Açıyor
Dünyanın önde gelen uluslararası mobilya fuarlarından Imm Cologne, 17 Ocak Pazartesi günü Almanyanın Köln kentinde kapılarını açıyor. Milano fuarıyla birlikte uluslararası mobilya trendlerinin sergilendiği en önemli fuar Imm, bu yıl iç mimari, dekorasyon ve tasarım ürünlerinin sergilendiği Living Interiors ile eş zamanlı olarak gerçekleşiyor. Yayın Grubumuzun da hazır bulunacağı etkinlik 19 Ocak Pazar gününe kadar gezilebilecek.

Fuar başta Avrupa olmak üzere dünyanın en yeni mobilya dizanynları ve koseptlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Mobilyada en yeni, modern tarzlarla geleneksel tarzın bir arada sunulduğu fuarda oturma odası, yatak odası mobilyaları, gençlik mobilyaları, halılar olmak üzere tekstil ürünleri, lamba ve ışıklandırma başta olmak üzere aksesuarlar gibi pek çok çeşit ürün yer alıyor.

Bu yıl fuarda Türk mobilyacıları için özel bir etkinlik düzenlenmiş olup, Alman mobilya üreticileri ve tedarikcileri aǧı "furniture club" gerek ziyaretçi, gerek katılımcı olarak fuarda bulunanlara bir çalışma kahvaltısı verecek. Özellikle Almanya ve Türkiye'den gelenler için düzenlenen bu kahvaltının amacı, mobilya sektöründe iki ülkenin işbirliǧini pekiştirmek.

yazar

E-bülten için e-posta bırak