KELEBEK MOBİLYA GENÇLEŞİYOR

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

KELEBEK MOBİLYA GENÇLEŞİYOR

06-06-2014
KELEBEK MOBİLYA GENÇLEŞİYOR
Kelebek Mobilya ile ilgili planların anlatan Doğtaş ve Kelebek CEOsu Davut Doğan, Birinci markamız Doğtaş zaten Turquality kapsamında. Kelebek için de müracaat ettik. Tasarımı, gençleştirme ve arkasından mağazalaşma operasyonu ile ihracatı artırmak istiyoruz dedi.

Davut Doğan, "Kelebek'in ihracatı çok düşük, 3 milyon dolarda. Bunu artıracağız. Bunun bir yolu da yurtdışı mağazalar. Bu konuda hızlanacağız. Kelebek'te tasarım tarafı da güçleniyor. Bu yıl tasarımda 3'üncülük ödülü aldık.

Tasarımda İtalyan Domus Akademi'den Dante Donegani ve Giovanni Lauda ile çalışıyoruz. İki ödülü bu isimlerin tasarımlarıyla aldık. Yeni hat kuruyoruz, tarzını gençleştiriyoruz. 35 yaşa indirmeye çalışıyoruz, daha modüler, pratik ürünler geliyor.

yazar

E-bülten için e-posta bırak