Kastamonu Entegre, 6 Bölge Müdürlüğünü Buluşturdu

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Kastamonu Entegre, 6 Bölge Müdürlüğünü Buluşturdu

04-12-2013
Kastamonu Entegre, 6 Bölge Müdürlüğünü Buluşturdu
Ülkemizin en büyük levha üreticilerinden biri olan Kastamonu Entegre, 6 Bölge Müdürlüğünden gelen orman teşkilatı çalışanlarını, Adana MDF tesislerinde bir araya getirdi. Lif yonga sektörünün dünü, bugünü ve geleceğinin değerlendirildiği toplantıya Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Kayseri ve VII.Bölge Müdürlüğünden davetliler katıldı.

Tesisin hammadde tedarik şefi Ahmet Sakallı tarafından karşılanan misafirler arasında, Adana Orman Bölge Müdürü Abdurrahman Acer, Mersin Bölge Müdürü Abit Baca, Kahramanmaraş Bölge Müdürü Mehmet Sabuncu, Kayseri Bölge Müdürü Ahmet Kara,Şanlıurfa Bölge Müdürü Vekili İsmet Kıraç, Bakanlık VII.Bölge Müdürü Etem Boz, Bölge Müdür Yardımcıları, İşletme Pazarlama Şube Müdürleri, Şube Mühendisleri ve serbest çalışan Orman Mühendisleri vardı.

Toplantıda ev sahibi olarak konuşan Adana Bölge Müdürü Acer, fabrikanın lif yonga hammadde ihtiyacının karşılanması konusunda, bölgelerdeki üretim planlamasının önemine dikkat çekerek piyasa şartlarının çok iyi takip edilmesini ve fabrika ile işletmelerin sürekli temas halinde olması gerektiğini dile getirdi.

Daha sonra söz alan diğer Bölge Müdürleri de, Bölgeler arası diyalogun ve işbirliğinin devam etmesini, yıllık üretim miktarı ve zamanı hususunda, fabrikanın üretim ve satış politikasının dikkate alınmasını ve buna göre planlama yapılmasını ifade ettiler.

Karşılıklı soru-cevap ve sohbet şeklinde devam eden toplantının, hem bölge müdürlüğü çalışanlarının kendi arasında hem de fabrika ile daha iyi ve verimli ilişkilerin gelişmesine vesile olduğu kaydedildi.

yazar

E-bülten için e-posta bırak