KAREBANT Firması, Yeni Yerine Taşındı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

KAREBANT Firması, Yeni Yerine Taşındı

14-07-2015
KAREBANT Firması, Yeni Yerine Taşındı
Türk mobilya sanayi için PVC kenarbandı üretim ve pazarlamasını yapan KAREBANT firması, Gebze Plastikçiler Organize Sanayi?ndeki yeni yerine taşındı.
2011 yılının Mart ayında kurulan Karebant Ahş. ve İnş. San. Tic. A.Ş. sektöre sağladığı PVC kenarbantlarıyla kısa zamanda adını duyurmuştur. Orman ürünleri sektörünün köklü firmalarına günümüz şartlarına uygun, profesyonel yöntemlerle hizmet vermekte olan firma ürünün ilk aşamasından kullanıldığı son aşamaya kadar her sahfada kaliteli ve hızlı hizmet ilkesini benimsemektedir.Kurucu ortağı ve şirket çalışanlarının, sahip olduğu deneyim ve üst seviyede müşteri memnuniyetini sağlayacak hizmet alt yapısını oluşturmanın yanısıra ürettiği kaliteli kenarbantları ile konusunda lider bir firma olmayı ve böylece dünya ekonomisine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.
yazar

E-bülten için e-posta bırak