JAPON PAZARINDA MUTFAK MOBİLYASI AÇIĞI var

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

JAPON PAZARINDA MUTFAK MOBİLYASI AÇIĞI var

31-01-2014
JAPON PAZARINDA MUTFAK MOBİLYASI AÇIĞI var
Uluslararası Tropik Kereste Örgütü ITTOnun hazırladığı 2014 yılı Ocak raporunda, her ne kadar toplam mobilya ithalatında küçük düşüşler yaşansa da, mutfak mobilyasına olan talebin pek düşmediğini ve önemli oranlarda ihracat yapılmaya devam edildiğine dikkat çekilmiş.

Örgütün yayınladığı rapora göre, Japonya Maliye Bakanlığını istatistiklerine göre, ihtiyacın %87si Asya ülkelerinden sağlanmakta olup, pazara toptan mutfak mobilyası ihraç eden ülkelerin başında Vietnam gelmekte olup, Japonyaya ihraç edilen mutfak mobilyasının %39u bu ülkeden gelmekte. Onu sırasıyla %17.8 ile Endonezya, %16.4 ile Çin ve %15.7 ile Filipinler iziliyor.

Japonyaya az da olsa Avrupa ülkelerinden mutfak mobilyası ihraç edilmekte olup, bunlar içerisinde ağırlık Almanya ve İtalyada.

yazar

E-bülten için e-posta bırak