İZMİR YILDIZ, VENNI İle Türkiyede 81 İlde, Dünyada 29 Ülkede

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

İZMİR YILDIZ, VENNI İle Türkiyede 81 İlde, Dünyada 29 Ülkede

14-07-2015
İZMİR YILDIZ, VENNI İle Türkiyede 81 İlde, Dünyada 29 Ülkede
Firma sahipleri Özcan ve Özkan Yıldız?ın verdiği bilgiye göre İZMİR YILDIZ Orman Ürünleri Firmasının VENNİ Markası, ilk olarak 2007 yılında ithalatını yaptığı UV High Gloss panellerin piyasaya sunulması ile müşterileriyle buluşmuştur. VENNI, UV High Gloss panelleri ilk olarak piyasaya ilk süren ve sektöre yön çizen bir marka olduğunun altını çizen Yıldız kardeşler, bunun diğer firmaların da high-gloss panellere yatırım kararı almalarında etkili olduğunu da ifade ediyorlar. Aşağıda Özcan ve Özkan Yıldız?ın konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamayı bulacaksınız.
2013 yılı itibariyle yapmış olduğumuz akrilik panel üretim yatırımımız aylık 45.000 adet yüksek kalite standartlarında ve süreklilik gösteren bir üretim kapasitesine sahiptir.1.220 mm x 2.800 mm ebatlarındaki VENNİ akrilik panellerimiz standart olarak 18 mm ve 8 mm olarak stoklarımızda bulunmaktadır.İZMİR YILDIZ, Türkiyenin her noktasındaki orman ürünleri sektöründe kaliteli üretim yapan firmalara VENNİ markası ile mal vermekle birlikte Türkiye sınırlarını da aşarak 29 ülkeye ihracat yapar konuma geldik.2015 yılı itibariyle doğal görünüme sahip derin dokulu yüzeyler konusunda ihtisas sahibi olan CLEAF firmasının Türkiye mümessilliğini almış bulunmaktayız. CLEAF markasının panel, yarı bitmiş ürünler (postforming, softforming, profil) ve kenar bandı üretimleri bulunmaktadır.VENNI olarak, 2015 yılından itibaren doğal görünüme sahip derin dokulu senkronize yüzeylerin ve beton / taş dokulu yüzeylerin trend olacağını öngörmekteyiz. Sektörümüz için oldukça önemli etkinlikler olan 2015 Milano Mobilya Fuarı ve Interzum Köln fuarlarında da bu yüzeyler üzerinde çalışıldığını ve oldukça başarılı tasarımlar yaplıdığını gözlemledik. VENNİ markasının high gloss panellerde olduğu gibi doğal görünüme sahip derin dokulu senkronize paneller için de ileriki yıllarda takip edileceğine inanmaktayız.Cleaf ürünlerinden şu an için stoklarımızda MDF bazlı olamka üzere 11 adet doğal görünüme sahip derin dokulu senkronize yüzeylerimizi stoklarımızda bulundurmaktayız. Panellerimizin ebatları 18 mm x 2.070 mm x 2.800 mm şeklindedir.. Özelilkle konut ve ticari projelerde kullanılmak üzere ve de endüstriyel müşterilerin üretim altyapısına uygun olan sunta bazlı yüzeylerimizin de tedariki mümkün olabilmektedir.
yazar

E-bülten için e-posta bırak