İsveç Valinge firması tarafından geliştirilen Threespine gelecek için üretilmiş yenilikçi mobilya montajı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

İsveç Valinge firması tarafından geliştirilen Threespine gelecek için üretilmiş yenilikçi mobilya montajı

15-02-2024
İsveç Valinge firması tarafından geliştirilen Threespine gelecek için üretilmiş yenilikçi mobilya montajı
Hızla değişen bir pazarda güncel kalmak çoğu zaman zorlu bir iştir. Threespine® mobilya üreticilerine, sektörün karşı karşıya olduğu tasarım, davranış ve çevre standartlarındaki birçok değişikliği başarıyla karşılamaları için mükemmel bir çözüm sunuyor.

 

Threespine mobilya montajını kolay, hatasız ve geleneksel alternatiflerden 10 kata kadar daha hızlı hale getirir. Välinge Innovation tarafından geliştirilen ve lisanslanan bu çığır açan teknoloji, alet veya donanıma ihtiyaç duymadan mobilya montajı için ilk hızlı ve zahmetsiz çözüm olarak dünya çapında tanınmaktadır. Sadece panelleri birbirine geçiriyorsunuz. Entegre bir kilitleme sistemi ile tüm bağlantılar gizlenir ve görünür deliklerden kaçınırsınız. Sonuç, montajın fabrikada veya tüketici tarafından yapılmasından bağımsız olarak sağlam, kusursuz mobilyalardır.

Demontaj, montaj ve yeniden montaj kadar kolaydır. Parçaların kolayca çıkarılıp değiştirilebilmesi, mobilyanın potansiyel ömrünü uzatır, yeni tasarım fırsatları yaratır ve geri dönüşümü kolaylaştırır - tüm bunlar önümüzdeki değişiklikleri karşılamak için aranan avantajlardır.

Threespine'in pek çok avantajı var. Önde gelen birkaç mobilya üreticisi bu teknolojiyi halihazırda kullanıyor ve bu da onların deneyimlerini duymayı daha da ilginç hale getiriyor.

Avrupa'nın en etkili montaja hazır mobilya üreticilerinden biri olan FORTE'nin Başkanı Maria Florczuk, neden Threespine'i seçtikleri sorulduğunda şunları söyledi: "Bu teknoloji bana çok uygun. Yeni bir tüketici deneyimi sunuyor ve montajı daha kolay ve sezgisel hale getiriyor. Kolay söküm imkanı ürünün yaşam döngüsünü uzatıyor ve geri dönüşümü kolaylaştırıyor; her ikisi de önümüzdeki yıllardaki en önemli hedeflerimizden biri olan sürdürülebilirlik yolunda atılmış büyük adımlar."

Alman mobilya üreticisi Hammerbacher yüksek kaliteli, işlevsel ofis mobilyaları geliştiriyor. Threespine ile biçim ve işlevin kolayca değiştirilebildiği modüler bir sistem yarattılar. Genel Müdür Christoph Hammerbacher şunları söylüyor: "Threespine mobilya montajını ve demontajını kolaylaştırıyor. Vizyonumuz akıllı, esnek mobilyalar yaratmak, bu da teknolojiyi mükemmel bir seçim haline getiriyor. Dahası, hiçbir ek bağlantı parçasına ihtiyaç duyulmuyor, bu da neredeyse sadece ahşaptan mobilya üretmemizi sağlıyor."

Danimarkalı banyo mobilyası üreticisi ve tedarikçisi Dansani, üstün kaliteli mobilyalarını daha az çevresel etki ile tasarlamak ve üretmek için Threespine'i seçti. Dansani A/S Geliştirme Müdürü Rasmus Kjær, "Threespine gerçekten diğer çözümlerin üzerinde duruyor ve kullanıcı dostu ve daha sürdürülebilir mobilyaların üretimini kolaylaştırıyor" diyor.

Threespine'in avantajları yadsınamaz derecede çoktur ve sağlam ve deneyimli bir ortak olarak Välinge ile tüm lisans sahipleri, mobilya montajının geleceğini karşılamaya hazır olduklarından emin olabilirler.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak