İSTİKBAL Köln'deki Yeni Mağazasının Açılışını Gerçekleştirdi

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

İSTİKBAL Köln'deki Yeni Mağazasının Açılışını Gerçekleştirdi

27-02-2013
İSTİKBAL Köln'deki Yeni Mağazasının Açılışını Gerçekleştirdi
Mobilya sektörünün öncü firması İstikbal, Kölnün önemli alışveriş merkezlerinden IKEA Butzweiler Homeparkda yeni mağazasını açtı.

Avrupanın sayılı mobilya üreticilerinden Boydak Holding markası İstikbal, Almanyanın Köln şehrinde en önemli mobilya alışveriş merkezlerinden olan IKEA Butzweiler Homeparkda yeni mağazasının kapılarını açtı. Almanyada 3 mağazaya ulaşan İstikbal, 2014 ortasına kadar 10 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Şıklıktan vazgeçmeyen ve evlerini keyifli birer yaşam alanına dönüştürmek isteyenler için Türkiyede ve yurtdışındaki toplam 1000den fazla mağazasıyla hizmet veren İstikbal; bir dünya markası olma hedefiyle Almanyada yoluna devam ediyor. Avrupa, Asya, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Amerikada gibi 70i aşkın ülkede 200den fazla mağazası bulunan İstikbal, Kölnün önemli alışveriş merkezlerinden IKEA Butzweiler Homeparkda da tüketicisi ile buluşuyor.

60 yılı aşkın bir süredir mobilya sektörüne ve modasına ürünleri ile yön veren İstikbalin, Almanyadaki üçüncü mağazası ile Almanya operasyonuna hız verdiğini ve Kölnden sonra sırasıyla yeni mağazaları da faaliyete sokacaklarını belirten Boydak Dış Ticaret Genel Müdürü Murat Bozdağ, Manheim ve Berlinden sonra İstikbal olarak Kölnde de tüketicilerimizle buluşuyoruz. Almanyadaki açılımlarımıza bu yıl Nürnberg, Hamburg, Stuttgart, Frankfurt ile devam etmek konusunda kararlıyız. Almanya bizim için çok önemli bir destinasyon, bu yüzden kısa vadeli hedeflerimiz arasında 2014 ortasına kadar Almanyada 10 mağazaya ulaşmak var dedi.

İstikbal IKEA Butzweiler Homepark açılışına Köln Başkonsolosu Mustafa Kemal Basa, Düsseldorf Ticaret Ataşesi Hüsamettin Kılıçkaya, medya ve STK temsilcileriyle çoğunluğu Kölnün de içerisinde bulunduğu Kuzey Ren Vestfalya eyaletinden olmak üzere Almanyanın tüm bölgelerinden 1000den fazla ziyaretçi katıldı. 

yazar

E-bülten için e-posta bırak