İSMOB Kapılarını 12 17 Ocak Tarihleri Arasında TÜYAPta Açıyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

İSMOB Kapılarını 12 17 Ocak Tarihleri Arasında TÜYAPta Açıyor

13-01-2016
İSMOB Kapılarını 12 17 Ocak Tarihleri Arasında TÜYAPta Açıyor
12 ? 17 Ocak 2016 tarihleri arasında yeni adresi TÜYAP?ta gerçekleşecek olan 12. İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), 2005 yılından bu yana her yıl mobilya sektörünü biraraya getiriyor.
Türk mobilya sektörünün küresel ölçekteki konumunu güçlendiren önemli çalışmalara imza atan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), 200 ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörünün en profesyonel örneklerinin sergilendiği bir platform olan İSMOBu bu yıl yeni yerine taşıyor.Türkiye mobilya sektörünün 2014 yılı ihracat rakamlarına göre dünyada en çok mobilya ihraç eden ülkeler sıralamasında bir önceki yıla göre 3 sıra birden yükselerek 12. olduğunu ifade eden MOSDER Başkanı İsmail Doğan, Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75ini temsil eden bir kuruluş olarak mobilya sektörünü 2023 vizyonuna ulaştıracak yeni pazarlara açıldıklarının da altını çiziyor ve şöyle devam ediyor:2016 yılına daha güçlü bir giriş yapmak ve uluslararası pazarlardaki payımızı artırmak amacıyla rotamızı Güney Amerika, Brezilya, Çin ve Hindistana çevirdik. Yılın ilk yarısı için 1.100 milyar dolarlık ihracat başarısı elde ettik. 2015 yılını da 2.6 milyar dolarlık ihracat ile kapatmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda bu yıl 12.cisini gerçekleştireceğimiz İSMOBun ihracattaki başarı grafiğimizi daha yüksek seviyelere taşıyacağından hiç şüphemiz yok.2016 kış mobilya trendleri hakkında da ipuçları veren MOSDER Başkanı İsmail Doğan, bu yıl evlerde mavi ve tonlarının sıklıkla tercih edileceğini söylüyor ve ekliyor: Bu kış enerji ve hareketlilik veren mavi renk ön planda. Öte yandan kumaş kaplı mobilyalar, metal ve deri aksesuarlar ya da sadelik sevenler için minimalist detaylar evlere yansıyacak diyebiliriz. Bu yıl özellikle evini baştan aşağı yenilemek isteyenler İSMOBta birbirinden zevkli ve dekoratif seçenekler bulacaklar.İsmail Doğan ayrıca Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya sektörünün öncü 57 markasını tek çatıda toplayarak, sektörün yüzde 75ini aşkın kesimini temsil etmekte olduğunu da hatırlatarak, sektörün global ölçekteki konumunu koruması için çalışmalarını sürdüren MOSDERin, her yıl Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması ile sektörde sinerji oluşturduğun da altını çizdi.
yazar

E-bülten için e-posta bırak