IŞIK HOME FAIR 2015 Büyük Bir Başarı ile Sona Erdi

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

IŞIK HOME FAIR 2015 Büyük Bir Başarı ile Sona Erdi

20-01-2015
IŞIK HOME FAIR 2015 Büyük Bir Başarı ile Sona Erdi
Türk orman endüstrisinin öncü firmalarından olan IŞIK AHŞAP tarafından ilki geçtiğimiz yıl organize edilen ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilen HOME FAIR?e, yayın grubumuzun da aralarında bulunduğu yerli ve yabancı yaklaşık 500 davetli katıldı.
High Gloos panelden, parkeye, melamin kaplı panelden, mat panele, panel kapak ve profile kadar bir çok ürün grubunun üretimini gerçekleştiren IŞIK AHŞAP, Gaziantepte bulunan dünya standartlarındaki tesislerinde, gelenekselleştirmeyi hedeflediği Home Fair etkinliği ile tedarikçi kağıt firmaları, bayi ve müşterileri bir araya getirerek, burası için özel olarak hazırladıkları yeni ürünlerin sergilenmesine olanak sağladı.

Müşteri Beklentilerine Katkı Sunan Bir Etkinlik

Işık Ahşap showroomunda gerçekleştirilen HOME FAIR 2015e yaklaşık 11 ülkeden 500 davetli katıldı. Davetliler tedarikçilerin sergiledikleri yeni ürünler hakkında görüşlerini paylaşarak üretim öncesi fikir alış verişinde bulundu. Yüzlerce renk ve modelin sergilendiği HOME FAIRin müşteri beklentilerini iyi analiz edilmesinde büyük katkı sunduğu, doğru ürün ve renklerin ise müşterinin beğenisine kusursuz ulaştırılmasını sağlıyor.

Etkinlik 19 Kasımda firmanın yeni parke tesislerinin ziyaretiyle başladı. Davete katılan yabancı heyetlere High Gloss, Acrylic ve Emprenye tesislerinden sonra profil tesisleri gezdirildi.Daha sonra içlerinde yayın grubumuzun da bulunduğu çeşitli firmaların standları ile katıldığı HOME FAIR 2014ün düzenlendiği showroomda bir kokteyl verildi ve değişik dekor kağıt firmalarının en yeni renk ve desenleri tanıtıldı. Ardından bu desenlerle yapılmış ofis, mutfak tasarımları ve bitmiş mobilya ürünleri gezildi. Öğleden sonra ise desen firmalarının sunumları gerçekleşti.

200ü Yabancı, Toplam 500 Davetli Katıldı

Etkinlik çerçevesinde sunulan 2014 yılı yeni PVC/PET ve Melamin renk ve tasarımlar büyük beğeni kazanırken, Türkiyeden ve yurt dışından davet edilen bayiler ve melamin kağıt üreticilerinin de hazır bulunduğu HOME FAIR 2014 kapsamında melamin ürünlerinde yeni renk ve desenlerin tanıtımı ise SÜDDEKOR, SCHATTDECOR ve LAMİGRAF firmaları tarafından yapıldı.200ü yabancı toplam 500 davetlinin katıldığı etkinlikler çerçevesinde, katılan bayilerin fikir ve önerileri değerlendirildi, fabrika turu yapıldı ve bir de gala yemeği düzenlendi.

IŞIK AHŞAP Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yaşarın konuşmasıyla başlayan gala yemeği, bayilerin ve katılımcıların duygu ve düşüncelerini belirttiği konuşmalarla devam etti.Program, katılımcılara verilen plaketlerin takdim edildiği bir tören ile son buldu. Katılımcılar ayrıca zamanda Gaziantep'in eşsiz yemek lezzetlerini tatmalarını, yörenin kültürel, tarihi ve turistik zenginliklerini görmelerini sağlayan bir gezi ile son buldu.

Yeniliklerin Öncüsü Olan Firma

1981 yılından beri orman ürünleri endüstrisinde faaliyet gösteren öncü firmalarımızdan olan IŞIK AHŞAP, günümüzde Gaziantep 1. Organize Sanayi bölgesinde modern tesis anlayışı, teknolojinin tüm imkanlarını değerlendiren kalite kontrol yönetimi ile modern çağımızın çizgilerini de ürettiği ürünlerle yansıtan bir firmadır.

Hali hazırda 83.500 m2 üretim tesisi, 400'e yakın kalifiye elemanıyla Türkiye ve 30 farklı ülkede faaliyet gösteren firma, üretiminin %60ını yurtiçine satarken, %40'ını da ihraç etmektedir.

IŞIK AHŞAP, tecrübeli mühendis ve üretim kadrosu ile üretimini yapmış olduğu mat ve highgloss panel, kapak, profil, taç, süpürgelik, lambri ve akrilik panel ürünlerin satış, satış sonrası destek bölümleri ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarına hızla devam etmektedir. Firmanın hizmetleri üretim sonrası satış ve pazarlama, satış sonrası destek, teknik destek ve yurt içi lojistik operasyonlarını da kapsamaktadır.

EKİN Yayın Grubu Gaziantepte IŞIK AHŞAPın Düzenlediği HOME FAIR 2015teTürk mobilya sektörünün duayen yayın kuruluşu EKİN Yayın Grubu, 35 yıla yakın bir süredir Türk orman ürünleri endüstrisinde faaliyet gösteren IŞIK AHŞAP tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen IŞIK HOME FAIR etkinliğine katılarak, buradaki standı aracılığıyla birkaç dilden yayınlamakta olduğu MOBİLYA Dekorasyon ve FURNITURK dergilerini etkiliğe katılan Türk sektör temsilcilerine ve yurtdışı pazarlardan uluslararası profesyonellere ulaştırmıştır.
yazar

E-bülten için e-posta bırak