IŞIK AHŞAP Türkiyenin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi Ödülünü Aldı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

IŞIK AHŞAP Türkiyenin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi Ödülünü Aldı

02-10-2015
IŞIK AHŞAP Türkiyenin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi Ödülünü Aldı
TOBB öncülüğünde, TEPAV ve AllWorld Network işbirliğinde yapılan Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri yarışması "Türkiye 100" sonuçlandı. Bu yıl İhracatını En Çok Artıran Firma Ödülünü kazanan IŞIK AHŞAP Türkiye?nin en hızlı büyüyen 100 şirketi ödülünü de aldı.
Mehmet Yaşar : Büyümanin yolu yatırımdır ve yatırım kutsal bir iştir

IŞIK AHŞAP Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yaşar Işık Ahşap ve Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi ödülü ile ilgili olarak şunları söyledi :IŞIK AHŞAP 1981 yılından bugüne orman ürünleri sektöründe faaliyet göstermektedir. Mat ve high gloss panel, akrilik panel, kapak, profil, taç, süpürgelik, lambri, suntalam, MDF lam ve laminat parke üretimi yapmaktadır. Yüksek kalite ve müşteri memnuniyeti esaslı hareket eden bir firmadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde ve TEPAV ve AllWorld Network işbirliğinde gerçekleştirilen bu girişimcilik ödülü Türk firmalarının dünyada bilinirliliğinin artması adına çok önemlidir. Büyümenin yolu karlı yeni yatırımdır. Yatırım kutsal bir iştir. Öncelikli ele alınması gerekli bir konudur. Her yönü ile desteklenmesi gereken ana konudur. Dünyadaki büyük pazarları keşiftir. Bunun yolu yabancı kaynak bulmaktan geçiyor. Yabancı kaynakta bu manadaki uluslar arası bilinirliliği teşvik eden organizasyonlardan geçiyor. Organizatörleri tebrik ediyorum. Türkiyeye hayır getirmesini diliyorum.

Hisarcıklıoğlu : Büyüyen her şirket Türkiyenin geleceğine bir yatırımdır

Ödül töreninin açılışında bir konuşma yapan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu da, yarışmanın üçüncü kez düzenlendiğini anımsatarak, "Bu çalışmaya büyük önem veriyor ve geleneksel hale getiriyoruz. Çünkü büyüyen her şirket Türkiye'nin geleceğine yatırımdır" değerlendirmesinde bulundu.Girişimciliğin Türkiye'de daha çok desteklenmesi ve takdir edilmesi gerektiğine işaret eden Hisarcıklıoğlu, herkesin garanti işe baktığını, kimsenin risk almak istemediğini, bu algının değiştirilmesinin zorunlu olduğunu söyledi.

Satış gelirlerindeki artış hızına göre belirlenen Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi, etkinlik kapsamında küresel piyasada görünürlüklerini artırma ve uluslararası bağlantılarını kuvvetlendirme, ABD'ye düzenlenecek iş seyahati ile ABD pazarını yakından tanıma fırsatı bulacaklar.

Türkiye 100 Yarışması

Türkiye 100, Türkiyenin özel sektör çatı örgütü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde ve TEPAV ve AllWorld Network işbirliğinde gerçekleştirilen bir girişimcilik yarışmasıdır. Türkiye 100 Programının temel amacı, Türkiyenin en hızlı büyüyen 100 şirketinin ulusal ve uluslararası medya¬da görünürlüğünün arttırılması, küresel bağlantılarının kuvvetlendirilmesi ve girişimci rol modellerin ortaya çıkarılmasıdır. AllWorld Network, yükselen piyasalardaki hızlı büyüyen şirketlerin dünyaya açılmasına destek sunmak için kurulmuş ABDnin Boston şehri merkezli bir girişimdir. Harvard İşletme Okulu profe¬sörlerinden Michael E. Porterın başkanı olduğu AllWorld Network, Anne Habiby ve Deirdre Coyle tarafından 2007 yılında kurulmuştur. AllWorldün küresel partnerleri arasında Harvard Üniversitesi Kennedy School of Government, Uluslar arası Finans Kurumu, Monitor Group ve Beyrut Amerikan Üniversitesi gibi kuruluşlar bulun¬maktadır.
yazar

E-bülten için e-posta bırak