IŞIK AHŞAP, İran Kum Kentindeki Fuarın Gözdesi Oldu

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

IŞIK AHŞAP, İran Kum Kentindeki Fuarın Gözdesi Oldu

12-01-2016
IŞIK AHŞAP, İran Kum Kentindeki Fuarın Gözdesi Oldu
İran?ın Kum kentinde 22-25 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen Mobilya, Yan Sanayi ve Döşemelik Ürünler Fuarı'na katılan Işık Ahşap, Türkiye'den katılan tek firma olarak Gaziantep?in gururu oldu. Işık Ahşap ayrıca, Gaziantep Sanayi Odası tarafından düzenlenen 2015 Gaziantep?in Yıldızları Ödül Töreni?nde aldığı ödüllerle dikkat çekti.
İranın Kum kentindeki Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarında, mat ve high gloss panel, akrilik panel, kapak, profil, süpürgelik, lambri, suntalam, MDF lam ile laminat parke ürünlerini sergileyen Işık Ahşap, fuarın en renkli ve zengin standı olarak gelen misafirlerin ilgi odağı oldu.

İRAN İŞTAH KABARTAN BİR PAZAR HALİNE GELDİ

Kum şehri; dünyada İran İslam Devrimi'nin temellerinin atıldığı ve başladığı kent olarak ünlenmiş bir kent olarak biliniyor. Ayrıca mollalar şehri veya Ayetullahlar kenti olarak da tanınıyor. Kum kenti, başkent Tahran'ın 156 km mesafede 1 milyondan fazla nüfusu ile önemli bir kent özelliğine sahip. İran'a yönelik ambargonun kalkmasını sağlayacak anlaşmanın yapılmasıyla dikkatler dev ülkenin ticaretine yöneldi. İran tek kelimeyle iştah kabartan bir Pazar haline geldi.

BÜYÜKEKŞİ: BÖLGE TİCARETİNE POZİTİF KATKI

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, İran nükleer anlaşmasının bölge ticaretine pozitif katkı sağlayacağını, yılın ilk altı ayında 1.9 milyarda kalan İran'a ihracatın nükleer anlaşmanın desteğiyle bu yıl 16 milyar dolara, 2016'da 35 milyar dolara yükseleceğini belirtti.

yazar

E-bülten için e-posta bırak