IRAN MEDEX FUARINA KATILDIK

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

IRAN MEDEX FUARINA KATILDIK

29-01-2014
IRAN MEDEX FUARINA KATILDIK
EKİN Yayın Grubu, 28 - 31 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen ve mobilya yan sanayinin en önemli fuarı olan MEDEX'e katılarak Türk mobilya sanayinin ihracat yayını olan FURNITURK Dergilerini katılımcı ve ziyeretçilerle buluşturdu.
Fuarın ilk günü Türk Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı ve ve İran Türk Ticaret Ateşesi tarafından ziyaret edilen standımızda Farsça ve İngilizce olarak hazırlanan FURNITURK dergilerimiz büyük ilgi gördü. Türkiye katılımını MERKÜR Fuarcılık tarafından organize edilen ve pek çok Türk firmasının da yer aldığı fuarda aksesuardan ahşap malzemeye, makinadan kenar bandına, el aletlerinden yapıştırıcılara kadar pek çok edarikçi firma yer almakta. Fuar 31 OCak tarihine kadar açık kalacak.
yazar

E-bülten için e-posta bırak