İnterzum 2023 için geri sayım başladı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

İnterzum 2023 için geri sayım başladı

31-03-2023
İnterzum 2023 için geri sayım başladı
Sektörün dev fuarı Köln İnterzum fuarı 9-12 Mayıs 2023’te kapılarını açıyor.

https://mailchi.mp/mobilyadergisi.com.tr/interzum-2023-fuar-byk-buluma-iin-geri-saym-balad

 Nihayet yine zamanı geldi: Global mobilya tedarikçileri sektörü ile iç tasarım sektörü, en güncel trendler hakkında bilgi edinmek ve sektörün geleceğinin şekillendirilme sürecine katkıda bulunmak için 9 ile 12 Mayıs 2023 tarihleri arasında düzenlenen interzum 2023 kapsamında Köln'de canlı olarak bir araya gelecek.

Küresel ticari faaliyetlerinize hız kazandırmak istiyorsanız, interzum 2023 ziyaretini takviminizde mutlaka işaretlemenizi öneririz. Bu etkinlik kapsamında hem mevcut iş bağlantılarınızı yoğunlaştırabilir, hem yeni iş ortaklarıyla tanışabilir, hem de gelecek odaklı ürünlerden, yaratıcı tasarımlardan ve yenilikçi malzemelerden ilham alabilirsiniz.
 
 
 
Bilet Mağazası üzerinden biletinizi edinin
 
 
 Bu öncü uluslararası ticaret fuarı bu yıl ayrıca, "Neo-ekoloji" global ana teması ile iklimin korunmasına ve gelecek odaklı planlamaya yönelik en güncel konulara odaklanıyor olacak. Bu başlıklar, inovasyonların uzun vadeli başarısında hayati bir rol oynuyor.

Bu kapsamda, bugün sizi interzum'da kaçırmamanız gereken, öne çıkan noktalar hakkında bilgilendirmek istiyoruz.

9 ile 12 Mayıs tarihleri arasında Köln'de düzenlenecek interzum 2023'te hepsini kendiniz deneyimleyin.

Köln'den saygılarımızla,
interzum ekibiniz

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak