İnşaat ve mobilya sektörü Libya'da buluşacak

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

İnşaat ve mobilya sektörü Libya'da buluşacak

24-06-2012
İnşaat ve mobilya sektörü Libya'da buluşacak
"L.I.F. Uluslararası Mobilya, Ev Tekstili, Otel Ekipmanları, Züccaciye Fuarı" ile CONS-TR Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı" , 27-30 Haziran tarihleri arasında, Libya'da Trablus Uluslararası Fuar Alanı'nda kapılarını açacak. Yayın Grubumuzun da katılımcısı olduğu fuarda Mobilya ve Furniturk dergileri de sektör profesyonellerine dağıtılacak.

Pyramids Group Fuarcılık'tan yapılan açıklamaya göre, Ekonomi Bakanlığı'nın izni ve teşviki ile düzenlenecek fuarlar, Pyramids Group Fuarcılık'ın ana organizatörlüğünde yapılacak.

CONS-TR Yapı ve İnşaat Fuarı, 15 ülkeden 150 firmanın katılımı ile 5 bin metrekarelik alanda gerçekleşecek. Fuara Türkiye'den Yurtbay Seramik, Sahra Granit, Kütahya Seramik, Turkuaz Seramik, Trakya Ahşap, Etyemezler, Beşler Alüminyum ve Adana Çimento, yurt dışından ise Katar'dan Promer Qatar, Suriye'den Madar Shutter Syria, Bulgaristan'dan Eurostil, Tunus'tan Tunusie Cables, Libya'dan L.A.T. Co., Portekiz'den Primus ve Kore'den Daewoo Co. katılacak.

Fuara, İtalya, Mısır ve Belçika firmaları mobilya, iç tasarım ve halı ürünleriyle katılacak. İtalyan otel ve restoran tasarım firması Design&Design, Libya'da yeni otel ve uydu kent projeleri için fuarın öne çıkan firmaları arasında yerini alacak.

yazar

E-bülten için e-posta bırak