İngiltere Mobilya Pazarında Az da Olsa Bir Hareketlenme Var

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

İngiltere Mobilya Pazarında Az da Olsa Bir Hareketlenme Var

23-12-2013
İngiltere Mobilya Pazarında Az da Olsa Bir Hareketlenme Var
Avrupa mobilya sektöründe 60 yıldır faaliyet gösteren araştırma kuruluşu FIRA tarafından bu hafta açıklanan Pazar eğilimleri raporuna göre, İngiltere de mobilya imalatında az da olsa bir artış kaydedildiği belirtildi. Yaklaşık 40 sayfadan oluşan ve üretimden itlahata, ihracattan harcamalara kadar çeşitli verilerin ve önemli oyuncularının bilgilerinin yer aldığı raporda ifade edildiğine göre, son bir yıllık dönem içerisinde 6.5 milyon sterlin olarak gerçekleşen mobilya üretim rakamının bir sonraki dönemde de sürmesi beklenmete.

Pazardaki hareketliliğin bir diğer işareti de bu yıl toplam ithalatın 4.3 milyar Sterlinden 4.5 milyan sterline çıkması. Öte yandan, İngilterede mobilya ihracatının uzun yıllarda beri pek artmadığı ve yaklaşık 1 milyon sterlin civarına oturduğu da aynı raporda yer alan diğer bir veri.

yazar

E-bülten için e-posta bırak