IMM KOLN 2023 TARİHİNE ERTELENDİ.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

IMM KOLN 2023 TARİHİNE ERTELENDİ.

10-12-2021
IMM KOLN 2023 TARİHİNE ERTELENDİ.
IMM KÖLN FUARI 2022’nin başarısını risk altında görüyor:CEYeniden başlatma TARİHİNİ 2023’e erteledi.Almanya’nın Köln kendinde gerçekleşecek olan ve Avrupanın en büyük mobilya fuarı olan İMM köln 2022 Fuarı ile ilgili Alman Mobilya Endüstrisi Derneği (VDM) tarafından 10 Aralık 2022 tarihinde fuarla ilgili aşağıdaki açıklama yapıldı.

imm kolonya, Ocak 2022'de Köln'de planlanan tarihlerde gerçekleşmeyecek. Koelnmesse yönetim kurulu, Alman Mobilya Endüstrisi Derneği (VDM) ile yakın istişare içinde ve diğer tanınmış endüstri temsilcileriyle anlaşarak bu kararı aldı. Uluslararası seviye. "Bu adım münhasıran imm kolonya ve ticaret fuarı operasyonları için özel gereksinimleri ile sınırlıdır. Daha önce olduğu gibi, esas olarak 2022'de bahar etkinliklerimizi gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Siyasi yönergeler buna izin veriyor ve mükemmel ve güvenli rotayı takip ediyor. COO Oliver Frese, geçtiğimiz sonbahardaki ticaret fuarlarından, katılımcı endüstrilerin çıkarları açısından bu bizim görevimiz olmaya devam etmeli” diyor.

Etkinliğin endüstri sponsoru olan VDM, mevcut pandemi durumunun arka planına karşı etkinliğin ekonomik başarısını ve dolayısıyla Ocak ayında imm kolonyanın başarılı bir şekilde yeniden başlatılmasını son derece tehlikede görüyor. CEO Jan Kurth'a göre, "Çok sayıda katılımcı, endüstri temsilcisi ve ticari ortakla yapılan istişarenin ardından, Alman sergicilerin veya Almanca konuşulan bölgeden sergileyicilerin katılımı söz konusu değil ya da bu çok şüpheli". VDM'nin. Birçok Avrupa ülkesinden de benzer geri bildirimler geldi.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak