İmm Köln 2018 den önemli kareler

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

İmm Köln 2018 den önemli kareler

05-03-2018
İmm Köln 2018 den önemli kareler
İMM Köln Messe’nin özel davetlisi olan ve VIP de ağırlanan IAFP üyeleri yine güzel bir dayanışma içindefuarı ve sektörel gelişmeleri değerlendirdiler, önümüzdeki ilk durak olarak 8 Mart 2018’de MalezyaKualalumpur’da MIFF fuarında ardında 19 Mart 2018’de Endonezya IFEX fuarında buluşma kararı aldı.

 

IFEX Basın daveti:

Fuarın ikinci günü İfex basın buluşması Köln merkezinde Warung Bayu’da   gerçekleşti. Burada. Endonezya ya mobilya sanayi dernekleri başkanı İr Soenoto Misafirlerine tek tek hoş geldin dedikten sonra IFEX fuarının Endonezya ekonomisine ve mobilya ahşap sanayisine etkilerini anlattı ve burada IAFP’den oluşan dünya çapındaki bu en önemli organizasyonu Jakarta’da ağırlamaktan onur duyacaklarını belirtti.

 

IMM köln’de uluslararası katılım pavilyonları:

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Endonezya, Malezya, Romanya, Bulgaristan ve Rusya yine ülke genelinde katılım standlarına sahiplerdi.

 

İMM’de Türkiye katılımı:

Bu yıl toplamda 22 Türk firması İmm köln fuarında farklı hollerde katılım gösterdi. Bireysel  katılımın fazla olduğu Türkiye katımlarında ayrıca İstanbul İhracatçı Birlikleri geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 5. Holl’de Türkiye katılım standı açarak gerek katılımcı firmalara gerekse de farklı yerlerden gelen müşteri ve misafirleri standında ağırladı. Kastamonu Entegre ve Roma Plastik de fuara kalabalık bir kadro ile Hannover de gerçekleşen Domatex yer zemin fuarı sonrası ziyaret ederek mobilyadaki yeni uygulamaları renk ve desenleri yakından izlediler.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak