IAFPnin 2014 Yılı Toplantısı Jakartada Gerçekleşti

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

IAFPnin 2014 Yılı Toplantısı Jakartada Gerçekleşti

13-05-2014
IAFPnin 2014 Yılı Toplantısı Jakartada Gerçekleşti
Dünyanın en önemli mobilya pazarlarının lider dergilerini biraraya getiren ve Türkiye?yi dergimizin temsil ettiği Uluslararası Mobilya Yayıncıları Birliği IAFP?nin 2014 yılı resmi toplantısı, Endonezya?nın başkenti Jakarta?da 17 ülke temsilcisinin katılımıyla yapıldı.
DÜNYA MOBİLYA KONGRESİ ORGANİZASYON KOMİTESİ BAŞKANLIĞINA TÜRKİYE GETİRİLDİ

Gerek dünya mobilya pazarlarının gündemindeki konuları, gerekse uluslararası yayıncılığın sorunlarının masa yatırılarak tartışıldığı toplantı, ülkenin en büyük fuarı IFEXin bir gün öncesinde UBM Asya ve Dyandranın sponsorluğunda gerçekleşti.

Üye dergilerin on line yayıncılık konusundaki sunumları ile başlayan ve yayıncılığın geleceği konusundaki görüşlerinin alındığı toplantının ağırlıklı gündemi ise 2015 yılının Şubat ayında Meksikada gerçekleştirilecek olan Dünya Mobilya Kongresine yönelik çalışmalar oldu.

Bu konuda bir yol haritası çıkartılan ve kongre organizasyon komitesinin oluşturulmasıyla devam eden toplantıda organizasyon komitesi başkanlığına Türkiyeyi temsilen yayın grubumuz seçildi.

Meksika Mobilyacılar Derneği Afamjal tarafından organize edilen Expo Mueble Internacıonal sırasında toplanacak olan Dünya Mobilya Kongresinin organizasyon komitesinde Türkiyeden başka ABD, Almanya, Rusya, Meksika ve Romanya gibi ülkeler bulunmakta.
yazar

E-bülten için e-posta bırak