Hülya Kalaycioglu : KTÜ’ye bir ömür. 40. yıl plaketimi aldım.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Hülya Kalaycioglu : KTÜ’ye bir ömür. 40. yıl plaketimi aldım.

05-07-2024
Hülya Kalaycioglu : KTÜ’ye bir ömür. 40. yıl plaketimi aldım.
Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Endüztri Mühendisliği bölüm başkanı ve sektörün akademik duayenlerinden Prof. Dr. Hülya Kalaycıoğlu 40. Hizmet plaketini aldı. Yaşamının büyük kısmını akademik hayata ve öğrencilerine adayan sadece dersleriyle değil sanayi ve endüstriel ilişkileriyle de üniversite sanayi işbirliklerinin öncüsü olan Hülya hoca, Mobilya dergisinin de akademik danışma kurulunda yıllardır yer almaktadır.

 Değerli hocamızı Bu çalışmalarından dolayı kutluyoruz. Alçak gönüllülüğüyle, bilgiyi her an paylaşmaya açık özel bir kişiliğe sahip olan Hülya hoca mezun olan öğrencilerine de sektördeki saygın durumu ve ilişkileriyle istihdam etmekte, onları fabrika gezileri fuar organizasyonlarına götürerek farkındalıklar yaratımaktadır. Hayatını öğrencilerine adamış bu örnek insanı tekrar kutlar, emeklerine sağlık diyoruz. İyi ki varsın sevgili Hülya  Kalaycıoğlu.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak