HOLZ-HERden Yeni Ürünler

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

HOLZ-HERden Yeni Ürünler

24-09-2014
HOLZ-HERden Yeni Ürünler
HOLZ-HER Alman teknolojisiyle üretilmiş bir diğer yenilik de dikey CNC işlem merkezi olarak karşımıza çıkıyor. EVOLUTION serisi farklı taleplere farklı cevaplar verebilmek için bize bu kategoride 2 farklı model sunuyor. Çok az alan kaplamasıyla göze çarpan EVOLUTION makinesinde 92 cm?ye kadar olan yükseklikte ve eklenebilir tablalarla limitsiz uzunlukta parçaları çalışabilirsiniz.
EVOLUTION SERISI

HOLZ-HER Alman teknolojisiyle üretilmiş bir diğer yenilik de dikey CNC işlem merkezi olarak karşımıza çıkıyor. EVOLUTION serisi farklı taleplere farklı cevaplar verebilmek için bize bu kategoride 2 farklı model sunuyor. Çok az alan kaplamasıyla göze çarpan EVOLUTION makinesinde 92 cmye kadar olan yükseklikte ve eklenebilir tablalarla limitsiz uzunlukta parçaları çalışabilirsiniz.

HOLZ-HER EVOLUTION 7403

EVOLUTION 7403 delik delme ve biçimlendirme özellikleriyle donatılmış giriş seviyesi bir makinedir. İşlem kafası X ve Y yönünde 5 adet sıralı delik delme ve 6 adet yatay delik delme işlemlerini yapabilmesinin yanında kanal açma testeresiyle de donatılabilir.

HOLZ-HER EVOLUTION 7405

EVOLUTION 7405 Hassas kenar frezesi ile parçanın 4 kenarında da biçimlendirme yapılabilir. İş parçasının tüm kenarlarında kanal açma ve profil biçimlendirme ile kusursuz sonuçlar elde edilebilir. 6,5 kW güçlü motoru ve 6lı otomatik bıçak değiştirme magazini ile profil freze, inceltme, oyma gibi işlemleri başarıyla yerine getirir. Bundan dolayı EVOLUTION 7405 farklı fikirlerden oluşan tasarımlarınızın uygulanmasında çok değerli bir yardımcınız olacaktır.

LUMINA KENAR BANTLAMA MAKİNESİ

HOLZ-HERin teknolojik atılımlarından bir yenisi de, lazer kenar bantlama makinesi olan LUMINAdır. Yeni Lumina serisi kenar bantlama makinemiz, mükemmel kusursuz birleştirme için 2 sistemi benzersiz bir kombinasyonla bir arada bulunduruyor. Glu Jet ünitesi ve Lazer bantlama ünitesini kolaylıkla değiştirebilir, istediğiniz üniteyi kullanabilirsiniz.

GLU JET İnce Film Teknolojisi İle Görünmez ve Su Geçirmez Birleştirme

HOLZ-HER Glu Jet sistemi ile PUR tutkalı, EVA tutkal gibi kolaylıkla işleme tabi tutabilirsiniz. Bu işlem için ek pahalı nitrojen tankına ve tutkal tankına gerek duymazsınız. Ayrıca yüksek dayanıklı birleştirme ile uzun ömürlü ürünler elde edebilirsiniz. Ahşap malzemeyle elde edilmiş ürünlerin bütün varyasyonlarında ısıya ve suya dayanıklı, kalite avantajları sunan sonuçlar elde edebilirsiniz.

LTRONIC Lazer Bantlama İli Mükemmel Görünmez Birleştirme

Lazer ünitesi yüksek ısıdaki enerjiyi, lazer kenar bantlarına hızlı ve hassas bir şekilde ileterek bandı aktivasyona sokar ve malzemeye yapışmasını sağlar. Lazer ünitesi ısınma süresi, tutkal temizliği, tutkal değişimi olmadan, görsel açıdan mükemmel sonuç sağlamada sınıfında lider ve yüksek boyutta enerji tasarrufu sağlar.
yazar

E-bülten için e-posta bırak