Hindistan daki İlk Türk Mobilya Mağazasını ÇİLEK Açtı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Hindistan daki İlk Türk Mobilya Mağazasını ÇİLEK Açtı

24-10-2013
Hindistan daki İlk Türk Mobilya Mağazasını ÇİLEK Açtı
Çilek, Hindistan'daki birinci mağazasını açtı. Mağaza aynı zamanda Hindistan'da açılan ilk Türk mağazası oldu. 5 kıtada 66 ülkede 444 satış noktası olan Çilek, haftada bir açtığı konsept mağazalarının en yenisini Hindistan'ın Mumbai (Bombay) şehrinde açtı. Çilek, yıl sonuna kadar kentteki mağaza sayısını ikiye, 2014'te ise Hindistan'daki mağaza sayısını beşe çıkarmayı hedefliyor.

Çilek'in bebek, çocuk ve gençler için ürettiği en yeni koleksiyonlarının sergilendiği mağaza kentin üst gelir gruplarının yoğun olarak ikamet ettiği ve aynı zamanda en önemli mobilya ve dekorasyon merkezlerinin olduğu Güney Mumbai'de açıldı. Mağaza Mumbai'nin en büyük ve popüler alışveriş merkezi olan Phoenix Mall'a sadece 100 metre mesafede bulunuyor.

Çilek mağazasının açılışına Mumbaililerin ilgisi yoğun oldu. Geleneksel Hint adetlerine göre yapılan açılış törenine Türkiye'nin Mumbai Başkonsolosu Ceylan Özen Erişen ve Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Çilek katıldı. Muharrem Çilek, Hindistan pazarının Çilek için çok önemli olduğunu ve 5 sene içerisinde 25'ten fazla mağaza açmayı hedeflediklerini belirtti.

yazar

E-bülten için e-posta bırak