HÄFELE 2014 takvimi olimpiyat sporları ile aksesuarları birleştirdi

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

HÄFELE 2014 takvimi olimpiyat sporları ile aksesuarları birleştirdi

02-01-2014
HÄFELE 2014 takvimi olimpiyat sporları ile aksesuarları birleştirdi
Mobilya ve kapı donanımları alanında gerçekleştirdiği buluşları ve yenilikleriyle inovatif mobilya üretimine yön veren Häfele, sürprizli takvim projeleriyle ses getirmeye devam ediyor.

Dört yıl boyunca, tasarımcıların hayal güçlerini kullanarak Häfele ürünleriyle yarattıkları teatral kurguları takvim sayfalarına taşıyan Häfele, bu kez tamamen farklı bir dünyaya açılıyor ve Olimpiyat sporlarından ilham alıyor.

Merakla beklenen ve beğeniyle izlenen takvimde Häfele markası ve olimpiyat sporları arasındaki bağlantılar, benzerlikler araştırılırken, halter, gülle atma, golf, okçuluk, disk atma, aletli ve ritmik jimnastik, boks, masa tenisi, cirit atma, bayrak yarışı gibi olimpiyat sporlarını profesyonel sporcular Häfele ürünleriyle yorumluyor. Häfelenin marka gücü, teknik kusursuzluk ve mükemmellik arayışı, sistematik düşünme tarzı, şaşmaz zaman yönetimi, öncü ruhu ve dinamizmi yine siyah-beyaz fotoğraflarda, dramatik bir kurguyla anlatılıyor.

Kapı aksesuarları, panik çıkış kolları, mutfak lavabosu ve duş bataryaları, kapı fitilleri, çekmece rayları, mobilya tekerlekleri ve masa ayakları, raf altı aydınlatma ve dolap içi aksesuarları birer spor aletine dönüşüyor. Profesyonel sporcuların olimpik oyunları canlandırırken ortaya koyduğu güç ve dinamizm, fotoğraf karelerinde neredeyse üç boyutlu denebilecek bir etki yaratıyor.

Fotoğraf çekimlerini Mustafa Nurdoğdunun gerçekleştirdiği takvim projesinde olimpik oyun sahnelerini, profesyonel fitness eğitmenleri Umut Duygu, Ufuk İşcan ve Ayşegül Demirsoy ile genç okçu Düşsel Gerçelman canlandırdı.

yazar

E-bülten için e-posta bırak