Güney Doğu Asya’nın önemli mobilya tasarım ödülleri FLA 2013

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Güney Doğu Asya’nın önemli mobilya tasarım ödülleri FLA 2013

15-05-2013
Güney Doğu Asya’nın önemli mobilya tasarım ödülleri FLA 2013

Güney Doğu Asya’nın önemlimobilya tasarım ödüllerinin onur konuğu idik: FURNITURE LEADERSHIP AWARDS 2013

 

Malezya, her yıl mobilya konusunda görkemli bir ödültörenine sahne oluyor. APS Media Group tarafından CAFA üyesi birçok ulusalderneğin başkanlarının ve sektörün tanınmış isimlerinin katıımıylagerçekleştirilen FLA, her yıl mobilya sektörüne değer katan firmalaraverilmekte.

 

Asya Mobilya Dernekleri Konseyi CAFA’nın yanısıra MalezyaMobilya Promosyon Konseyi MFPC, Malezya Kereste Konseyi MTC Malezya MobilyaGirişimcileri Derneği MFEA, Malezya Mobilya Endüstri Konseyi MFIC tarafındandesteklenen FLA 2012-2013 ödülleri bu yıl da ülkelerinin üst düzey markalarıarasında paylaştırıldı.

7 Mart günü Malezya Double Tree Hotel by Hilton’dagerçekleşen ödül töreni ve gala yemeğinin onur konukları arasında MalezyaPlantasyonlar Endüstrisi Bakanı, ünlü Alman mobilya devi Grant Moebel firmasısahibi, Asya’nın tanınmış dernekleri ve Ekin Yayın Grubu da bulunmaktaydı.

yazar

E-bülten için e-posta bırak