GENTAŞdan İki Yeni Ürün: G-Line ve G-Morpho

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

GENTAŞdan İki Yeni Ürün: G-Line ve G-Morpho

24-09-2014
GENTAŞdan İki Yeni Ürün: G-Line ve G-Morpho
Ürün gamını sürekli olarak yenileyen ve sektöre farklı alternatifler sunmaya devam eden GENTAŞ, şimdi de işlevsel, dayanıklı ve kullanışlı compact laminat ürününün kesitine renk çizgileri ve metal çizgiler ekleyerek oluşturdukları G-Line VE G-Morpho ile imalatçı firmaların hizmetinde. Firma yetkililerinin verdiği bilgiye göre, bu yeri ürünler özellikle masa uygulamalarında alışveriş merkezleri, cafeler ve restoranlar için üstün ürün özelliklerinin yanısıra şık ve estetik görünümleriyle de tercih sebebi olmaktalar.
GENTAŞ

1972 yılından itibaren Boluda faaliyette olan GENTAŞ Şirketler Grubu, diğer sektörlerdeki faaliyetlerin yanısıra pek çok üründe öncülük yaptığı orman ürünleri sektöründeki hizmetleriyle Türkiyenin yanısıra dünya pazarlarında da tanınmaktadır.

Bu sektörde yıllar boyu edindigi ve kanıtladğı bilgi ve deneyimini kaliteye dönüştürmeyi hedef alan vizyonuyla vazgeçilmez bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Gentaş, sektörün ozellikle CPL, HPL ve kompakt laminat dallarında öncülüğünü sürdürmekte, Werzalit üretiminde ise Türkiyede ilk ve tek, Dünyada ise sayılı üretici olma konumunu korumaktadır.

G-Line

Farklı renk katmanlarıyla normal kompakt laminattan ayrılan G-Line, mimari yaratıcılığa bütünüyle farklı tasarım ve düşüncelerin hayata geçirilmesine imkan veriyor. Normal kompakt laminatın bütün üstün özelliklerini ve dayanıklılığını ihtiva eden G-Line, dekoratif yapısı sayesinde özellikle masa uygulamalarında mükemmel seçenekler sunuyor.

G-Morpho

Gerçek alüminyum levhaların kraft kağıtlar ile biraraya gelmisiyle oluşan oluşan ve ortaya çıkan kesitlerde metalin şıklığını yansıtan G-Morpho, genellikle masa ve banko uygulamalarında dekoratif açıdan zengin, farklı ve eşsiz avantajlar sağlar. İşlendikten sonra (CNC, lazer, su jeti) ortaya çıkan yüzeyleri ile mükemmel bir dekoratif görünüme sahiptir.
yazar

E-bülten için e-posta bırak