GENTAŞ GRUP Yapı Sektörünün Önemli Buluşma Noktalarında Sektörle Buluşmaya Devam Ediyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

GENTAŞ GRUP Yapı Sektörünün Önemli Buluşma Noktalarında Sektörle Buluşmaya Devam Ediyor

13-01-2016
GENTAŞ GRUP Yapı Sektörünün Önemli Buluşma Noktalarında Sektörle Buluşmaya Devam Ediyor
Orman ürünleri sektoründeki bilgi ve deneyimini kaliteye dönüştürmeyi hedef alan vizyonuyla vazgeçilmez bir marka olan Gentaş, sektörün özellikle CPL, HPL ve kompakt laminat dallarında öncülüğünü sürdürmekte, Werzalit üretiminde ise Türkiye?de ilk ve tek, Dünyada ise sayılı üretici olma konumunu korumaktaolan GENTAŞ Şirketler Grubu, fuarlar aracılığıyla en geniş kitle ile buluşmaya devam ediyor.
Interzum, Intermob ve SICAM gibi ahşap ve mobilya yan sanayi fuarları haricinde yapı grubunun en önemli etkinliklerine de katılan GENTAŞ GRUP, bu sene 03 - 06 Kasım 2015 tarihleri arasında 21. si düzenlenen İzmir Yapı Fuarında müşteri ve ziyaretçileriyle bir araya geldi.

Yeni fuar alanında gerçekleşen ve G-Ext® Ege bölge bayii Maron Proje nin partnerlik ettiği fuarda G-Ext® dış cephe dekoratif panelleri , G-Com® dekoratif compact panelleri , Hanex ve Getapol akrilik ürünleri ile G-Form® üünleri ilgi odağıydı.

Dekoratif yapısı, hava şartlarına dayanımı, üstün uv dayanımı, yenileme ve bakım gerektirmeyen yapısı , hijyenik ve kir tutmayan yüzeyi ve daha birçok avantajlı özellikleri ile Türkiyede ve dünyada mimari projelerdeilk tercihlerden olan G-Ext® dış cephe dekoratif panelleri, tüm ziyaretçilerin beğenisini kazanarak İzmir Yapı fuarında da ön planda bir ürün oldu.
yazar

E-bülten için e-posta bırak