Furnicept Kontrat Lansman Projesini Başarıyla Tamamladı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Furnicept Kontrat Lansman Projesini Başarıyla Tamamladı

19-06-2023
Furnicept Kontrat Lansman Projesini Başarıyla Tamamladı
Furnicept Kontrat olarak müşterilerimizin bize duyduğu güveninin en önemli göstergesi, lansman projemiz olarak en büyük 3 uluslararası tedarikçi arasında yer aldığımız DÜNYANIN EN BÜYÜK FUTBOL ETKİNLİĞİ olmuştur.

İlk konsept aşamasından kurulum sonrası hizmetlerin de içinde bulunduğu kapsayıcı bir hizmet verdiğimiz projede 15.000'e yakın ürün sevk eden Furnicept Kontrat, ürünleriyle kupanın tüm etkinlik alanlarına katkı sağlamıştır.

Koltuk, masa ve aksesuar gibi 70'in üzerinde ürün çeşidinde tedarik sağladığımız kupa etkinliğinde temsil ettiğimiz markalar ve iş ortaklarımızla başarılı bir lansmana imza atılmıştır.

 

KAPSAMLI ÜRÜN YELPAZESİ VE HİZMETLERİ

Hareketli ve panel mobilya, iç aksesuarlar, mobilya aksesuar elemanları, mutfak ve mobilya donanımlarından oluşan kapsamlı bir ürün portfoyü.

Perakende markaların ve müteahhit firmaların ihtiyaçlarına cevap veren Furnicept tedarikçileri ile private label/proje bazlı mobilya üretimi.

Ek ürün hizmetleri ile konsept aşamasından üretim planlaması, sürekli sipariş, tedarik yönetimi ve lojistik operasyonlarını da içeren kapsayıcı proje yönetimi.

 

KONTRAT PROJELERİNİZİ TECRÜBE İLE DESTEKLİYORUZ
 

30 yılı aşan ortaklıklar.

Birinci sınıf yerli ve Avrupalı üreticiler.

Hareketli ve panel mobilya, mobilya ve mutfak aksesuarları genelinde uzman tedarikçiler.

Endüstri standardı uygulamaları kullanarak iş ortaklarıyla çalışarak yenilikçi ürün geliştirme.

 

https://www.furnicept.com/sayfa/furnicept-kontrat

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak