ESKİM KİMYA: Boya sektöründe yatırım ve ihracatıyla büyüyen bir marka

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

ESKİM KİMYA: Boya sektöründe yatırım ve ihracatıyla büyüyen bir marka

01-09-2024
ESKİM KİMYA: Boya sektöründe yatırım ve ihracatıyla büyüyen bir marka
1975 yılında temelleri Sayın Yılmaz Tezgören tarafından atılan Eskim Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş, kolektif bir şirket olarak kurulmuş olup Mayıs 2004’ten itibaren ticari faaliyetlerine başlamış ve kimya sektöründeki ünvanıyla devam etmektedir. Sektörde 49 yılı aşkın bilgi ve deneyime sahip olup yenilikçi ürünler, müşteri beklentileri, hizmet, olağanüstü kalite ve zamanında teslimat anlayışını geliştirmeye büyük önem vermektedir. Eskim Kimya, 200’e yakın personeli ile 15.000 m2’si kapalı olmak üzere 25.000 m2’lik bir alana kurulmuştur .

Eskişehir OSB’de 60.000 m2 alanda  kurulan yeni fabrikamızla da yüksek bir üretim kapasitesine sahiptir. Tüm Eskim ürünleri "modern boyalar" ve "polyester reçineleri" en son otomasyon teknolojisi makineleri kullanılarak üretilmektedir. Özellikle, vinil ester, ISO, tiksotropik, alkidler, pigment macunları, akrilik boyalar ve jelkotlar gibi birçok farklı doymamış polyester reçinede boyalar, koruyucular yarı mamuller, vernikler, araba tamir macunu gibi çeşitli endüstriyel gruplara mobilya üretiyoruz. Tüm bunların bir göstergesi olarak, ürünlerimizin kalitesi aşağıda gösterilen sertifikalarla Avrupa ve dünya çapında tescillenmiştir, Eskim Kimya 2023 ihracat verilerine göre, "2023 Yılı İlk 1000 İhracatçı Firmalar" arasında Türkiye genelinde 650.sırada yer almıştır.

ISO 9001- Kalite Yönetim Sistemi,

14001- Çevre Yönetim Sistemleri,

45001- Sağlık ve Güvenlik Yönetim Sistemleri

27001- Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi

TSE- Türk Standartlarına Uygunluk

EN 71-3- Oyuncakların Güvenliği

Lloyd Register- Polyester Reçine Onay Belgesi

 

Eskim Kimya, uluslararası  yüzlerce şirketle çalışmakta  ve dünya çapında  60'tan fazla ülkeyle çalışmakta ve çoğunlukla Asya, AB, ABD ve Afrika ülkelerine ihracat yapmaktadır.

metin, şişe, iç mekan içeren bir resimAçıklama otomatik olarak oluşturuldu  

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak