Ekin Yayın Grubu Standı sektörün buluşma noktası

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Ekin Yayın Grubu Standı sektörün buluşma noktası

20-11-2017
Ekin Yayın Grubu Standı sektörün buluşma noktası
Tüyap- Reed fuarcılık ve Ekin Yayın Grubu dostluk iş birliği uzun yıllara dayanan sağlıklı bir ilişki olarak aynı sorumluluk bilinciyle sürüyor. Sevgili İlhan Ersözlü ile başlayan 90’lı yılların ilişkisi bir süre sonra Bülent Ünal ve yakın zamanda kaybettiğimiz değerli dostumuz, kardeşimiz Tüyap icra kurulu başkanı Sn Serdar Yalçın ve Hakan Mürgül ve sevgili Ediz Tokile ile sürdü, Reed fuarcılıkla bu kervana Sn Ali Muharremoğlu ile sürdü. Hep aynı yerde 6. Salonun girişindeki güzel standımızla yıllardır dostlarımızı, Yayın Kurulundan akademisyen hocalarımızı, Kurucusu ve başkanlığını yaptığımız uluslararası yayıncılar birliği üyesi İAFP ve FSM yayıncılarını hep burada ağırlıyoruz.

 Bir başka deyişle Ekin Yayın Grubu- Mobilya dergisi standı uluslararası ziyaretçilerin buluşma noktasıdır. Dostlarımız çantalarını, eşyalarını emanet eder fuarı dolaşır yorulunca burada mola verirler.  Yıllardır bu hikayemiz sürer durur.

Bu yıl sadece bu dostlarımız değil ziyaret ettiğimiz stantlardaki müşteri ve dostlarımız da iadei ziyarete geldiler. Fuardaki bir önemli etkinliğimiz de her yıl olduğu gibi Fuar partnerimiz Reed-Tüyap adına her yıl 20.000 adet basıp dağıttığımız Tüyap fuar aktüalite dergimiz di. Bu dergi de gerek fuarımızın prestiji gerekse de ziyaretçiler için çok önemli bir iletişim aracıydı.Bu gazetede hangi firma hangi salonda stand numarası ve fuarla ilgili önemli bilgiler paylaşılmakta ve fuarın 7 adet ana girişinde gelen ziyaretçilere dağıtılmaktadır. 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak