T.Ş.T Lift, Amortisör Alanında Fark Yaratıyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

T.Ş.T Lift, Amortisör Alanında Fark Yaratıyor

01-10-2017
T.Ş.T Lift, Amortisör Alanında Fark Yaratıyor
2003 yılında kurulmuş olan ve her türlü gazlı amortisörün yanı sıra mobilya sektöründe de baza üretiminde kullanılan tüm ürünlerin imalatını yapan T.Ş.T Lift Amortisör firmasının Pazarlama Müdürü Deniz Alagöz, kalitenin kendileri için olmazsa olmaz olduğunu ve bundan asla taviz vermeyeceklerini söyleyerek, sektöre verdikleri hizmeti anlattı.

ÜRETİMİN %72’Sİ İHRAÇ EDİLİYOR

T.Ş.T Lift Amortisör 2003  yılında kurulmuş olup hızla kurumsallaşarak Türkiye’nin önemli amortisör imalatçılarından olmuş bir aile şirketidir. İç piyasada önemli bir satış payına sahip olan firmamız 2009 yılından itibaren ihracata ağırlık vermeye başlayıp, 2013 yılı sonunda üretiminin  %72 sini ihraç eder duruma gelmiştir. Firmamızın temel hedefi yurt içindeki değerli müşterilerimizle çalışmakla birlikte yurtdışından yeni müşteriler bularak ihracatımızı %80 in üzerine çıkarmaktır.

Etki tepki prensibine göre çalışan, bir çeşit kaldıraç görevi yapan amortisör gazlı ve yağlı diye ikiye ayrılan bağlayıcı, tutucu, itici destek ve ağır yüklerin kaldırılıp indirilmesine yardımcı olan bir mekanizmadır ve evimizde mutfak dolaplarında, bazalarda, çekmeceler de her türlü makine kapakları vb. yerlerde kullanılır.

İç piyasada pazarlamacı arkadaşlar müşterilerle bire bir ilişki kurarak mallarımızı tanıtmakta ve satmaktadır. Yurt dışında ise müşterilerle öncelikle internet aracılığı ile ilişki kurulup daha sonra gerekirse müşteriyi kendi ülkesinde

ziyaret edip ürünlerimizi tanıtıp, pazarlamaktayız.

KALİTEYE ÇOK ÖNEM VEREN FİRMANIN ÜRÜNLERİ 2 YIL GARANTİLİ

Biz kaliteye çok önem veriyoruz çünkü kaliteli olmayan ürün ne kadar ucuz olursa olsun o ürünü satmak ve müşterilerle uzun süreli çalışmak mümkün değildir. Bunun bilincinde olan firmamız kaliteye azami önem vererek bu anlamda elinden gelen her türlü özveriyi göstermekte ve ürünlerimiz 2 yıl garantili olmak üzere piyasa sunulmaktadır.

Bizim rakiplerimizden en büyük farkımız istenilen ürünü en kısa sürede üreterek teslim etmektir. Bu anlamda aile şirketi olmanın avantajlarını sonuna kadar kullanmaktayız. Haftanın her günü, günün her saati müşterilerimiz dilediği vakit  bize ulaşabilmekte, siparişlerini verebilmekte ve istedikleri malları en kısa sürede alabilmektedirler. Bunda işletmemizin müşteri odaklı olması ve dinamik yapısı çok önemli bir rol oynamaktadır.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak